Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Meet the Timeriders

Beste lezers

Ik had jullie gisteren een Sims blogje beloofd in de P.S. omdat het gisteren woensdag was. Nou omdat het gisteren een woensdag was en ik gisteren had geblogd over mijn middag winkelen met mijn moeder (of nou ja, winkelen, het was meer boodschappen doen!) Waarbij ik lekkere koekjes had gescoord doe ik in plaats van gisteren, vandaag een Simsblogje! Ik hoop dat jullie deze Sims leuk zullen vinden, want ze zijn heel speciaal het zijn namelijk tijdreizigers… en ze hebben een best aanstekelijk nummer als hun introtune/herkenningsmelodie!

Dit is Donnie Smits. Hij is de leider van de Timeriders en is een geallieerde soldaat uit WOII die op een dag wakker werd in onze tijd. Hij woont ik Wijchen en voelt zich inmiddels meer Wijchenaar dan Amerikaan. Ook is hij cabaretier (hij is gebaseerd op EN Arjen Lubach EN Pieter Derks EN Najib Amhali) en heeft een show op tv in mijn wereld. Ook houdt hij van koken, avonturen en dat soort dingen. Hij heeft een tijdmachine gebouwd om terug te keren naar zijn eigen tijd, maar hij vond deze tijd toch leuker. Ook houdt hij heel erg van hamburgers en is hij dol op videogames. Die hij vaak speelt met zijn huisgenoten Lucas Hearsay en Luc Nefario. Oh, ja, trouwens: Ik ben nu bezig een boek over zijn leven te schrijven en hoe hij in deze tijd terecht is gekomen. Daar gaat het ook al lekker mee!

Dit is Audrey O’Brien. Laat haar Angelsaksische naam niks verhullen, want ze komt gewoon uit Twente. Audrey heeft Donnie voor het eerst ontmoet toen hij flauwviel nadat hij had gezien in een krant dat hij in 2022 was beland. Sindsdien zijn ze dikke vrienden, en zijn ze zelfs verliefd op elkaar geworden. Dit tot grote treurnis van Audrey’s vriendje Paul, met wie ze aan het begin van het boek over Donnie Smits al dik een jaar samen was! Ook is Audrey zangeres met nummers zoals “Als ik jou zie” en Wereldbol. Maar de meeste mensen in Wijchen en omgeving vinden haar muziek meuk en daarom klust ze bij bij een bedrijf. Eigenlijk is Lucas de enige die haar muziek kan waarderen en die haar muziek gebruikt om anderen in het ootje te nemen. Ook is ze erg dol op videogames. Ze is een beetje gebaseerd op Aukje Fijn!

Nu we het over Lucas hebben…. Dit is dus Lucas Hearsay! Hij doet zich voor als de “bad boy” van de groep, maar hij heeft een groot hart. Zijn droom is om ooit een groot schrijver te worden (of videogameprogrammeur, dat mag ook!) Hij houdt heel erg van videogames, die hij speelt met zijn broer en zijn vriend Luc Nefario. Zijn favoriete videogame is De Sims. Lucas woonde eigenlijk bij Huub en Mireille, maar is later bij Donnie ingetrokken omdat hij woonruimte zocht. Hij is eigenlijk de zoon van Cyril Hearsay, die hem bij Huub en Mireille heeft achtergelaten als vondeling (samen met zijn broertje) omdat Cyril al zelf te veel kids had om voor te zorgen! Lucas en zijn broertje zijn ook de reden dat Cyril naar Nederland is gekomen, maar later in het verhaal ontdekt Cyril dat er olie onder Nijmegen ligt en dan gaat Cyril hele gekke dingen doen. Lucas is een geheim agent als werk.

Luc Nefario is een jongen uit de Verenigde Staten! Hij is de zoon van een gestoorde wetenschapper/zakenman/maffiabaas. Goed geraden! Hij is de zoon van Nefario uit MySims Kingdom DS! Hij is bij Donnie’s clubje gekomen omdat hij graag op avontuur wil gaan en omdat Donnie wel behoefte had aan een snugger iemand zoals hij! Luc Nefario is misschien niet heel hip, maar aardig is hij wel! Zo heeft hij twee beste vrienden, namelijk Terrence (die in Wijchen woont) en Aukje (uit Malden) en vooral met Terrence doet hij veel dingen! Luc Nefario is vaak verhuisd, maar hij woont mu al zo’n 5-6 jaar in Malden op de Berkenlaan nummer 28 (Zijn ouders dus he!) Hiervoor woonde hij in het huis met de Kogel in Alkmaar. Zijn vader ondersteunt Cyril Hearsay in zijn plannen, maar Luc Nefario wil gewoon dat Nijmegen blijft zoals het is en geen tweede Dubai wordt.

Dit is Claus Hearsay, het broertje van Lucas! Hij is heel close met Lucas, hoewel ze verschillende interesses hebben! Maar tegelijkertijd zijn het allebei totale geeks. Claus houdt net als Lucas van gamen, maar hij speelt wel andere games dan Lucas, die eigenlijk alleen Sims speelt. Claus speelt bijvoorbeeld ook veel schietspellen en vroeger ook open-world-games, maar doordat hij nu zo’n drukke baan heeft in het onderwijs heeft hij daar nu geen tijd meer voor, want voor open-world-games heb je best wel veel tijd nodig (net als voor simulatiegames zoals Sims) en zo’n battle royale shooter a la Fortnite is gewoon effe snel knallen. Dat vindt Lucas best jammer, maar hij snapt het wel. Ook plagen ze elkaar geregeld, want, ja, ze zijn broertjes! Ook houdt hij heel erg van dieren. Claus zijn persoonlijkheid lijkt op die van mijn broertje IRL.

En dan hebben ze nog twee dieren; die eigenlijk van Donnie zijn! Namelijk Corien en Felix. Ik heb daar helaas (nog) geen foto’s van, maar ik zal ze zo snel mogelijk toevoegen! Even om jullie een beeld te geven om wat voor dieren het gaat; Corien is een Dalmatiër (dat is een hondenras) en Felix is een zwart-witte kat die heel erg lijkt op de kat van dat kattenvoermerk! (Nee, dit is geen sluikreclame! Of misschien wel? Muhuhahahaha!😈)

Maar even terug op de poppetjes! Welke vinden jullie het leukst? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik was gisteren met mijn moeder boodschappen aan het doen en toen zag ik dat de pepernoten/kruidnoten alweer bij de supermarkt in de schappen lagen! Waarom doen ze dat? HET IK F*&^%ING SEPTEMBER! Leg dan weet ik het schoolspullen of pompoenen in die rekken, maar geen Sinterklaasspul, daar vind ik het echt nog te vroeg voor! En dan zal die discussie waarschijnlijk ook snel weer beginnen… *zucht*

Edit: foto’s van de dieren toegevoegd!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: