Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Hoe ik verslaafd ben geraakt aan Reddit!

Beste lezers,

Ik ben een echte leesfreak, ik lees alles wat los en vast zit. Van boeken, tot fora, tot nieuws, tot Tweakers. Maar sinds gisteren heb ik een nieuw soort forum ontdekt waarop van alles besproken wordt; Reddit!

Natuurlijk is het niet nieuw dat ik fora lees, zo lees ik al heel lang het forum van Tweakers bijvoorbeeld, maar gisteren ontdekte ik bij toeval Reddit en sindsdien ben ik al helemaal verslaafd. Zo heb ik gisteren bijvoorbeeld topics gelezen over een fenomeen van vroeger op de zender Nickelodeon en over allerlei actuele onderwerpen van vroeger, among others. Ook ben ik op dit moment terwijl ik dit schrijf een topic aan het lezen over de capriolen van Baudet.

Ook lees ik nog wel gewoon boeken, zo ben ik laatst weer in Koning van Katoren begonnen en wil ik Afblijven ook nog wel weer een keer lezen. Ik hou sowieso wel van dingen lezen als je niks te doen hebt. Zo kom je nog eens op nieuwe inzichten en leer je misschien ook wel wat.

Verder kijk ik ook uit naar Prinsjesdag, nee niet vanwege de troonrede en de miljoenennota en zo. Nee omdat ik dan, en dat heb ik met mijn ouders afgesproken. EEN NIEUWE KNUFFEL MAG BESTELLEN en wel een knuffel die lijkt op Lucas Hearsay! Wat een mazzellaar ben ik toch? Niet dan? Of wel?

Kijk hoe cute! Lijkt bijna wel Joshua, die ik vandaag trouwens bij heb mee naar werk!

Zal ik misschien binnenkort een account aanmaken op Reddit? Daar zit ik nog over te twijfelen namelijk! En trouwens, ik heb vandaag aan mijn boek gewerkt en ben bij Hoofdstuk 3; het hoofdstuk waarin Cyril onthuld wordt.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zou nu eigenlijk moeten bakken, maar omdat we de tijd vergeten waren mocht ik nog even bloggen! Gewoon omdat ik dat nog wilde doen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: