Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dagje chillen bij mijn broertje!

Beste lezers,

Mijn ouders wouden vandaag per se dat ik mee ging klussen bij het huis van mijn broertje! Ik wou veel liever iets anders doen. (de Efteling bijvoorbeeld, of naar Burgers Zoo of het Openluchtmuseum of Orientalis of zo) Maar nee, ik moest en zou mee gaan, koste wat het kost. Ach ja, volgend weekend ga ik met mijn vader een dagje Amsterdam doen en dat maakt het meer dan goed!

Maar ik dacht dat ik gewoon bij mijn kantoor bij TriUnity gedumpt werd (mijn broertje woont daar vlak NAAST)! Maar tot mijn grote verassing mocht ik (met een paar regels, mijn broertje is heel regelzuchtig opeens) het bureau van mijn broertje gebruiken. Dus het werd een lekker chilldagje voor mij. Zo mocht ik het scherm van mijn broertje gebruiken om op te gamen/Simsen en toen besloot ik Luc Nefario’s familie te maken in de Sims.

Ook mocht ik de tv/Chromecast gebruiken van mijn broertje en heb ik lekker Totally Spies gekeken, ja, ook die aflevering met onze grote geliefde stroopkoek Cyril Hearsay erin. Dat is echt een leuke aflevering, ik raad echt aan om die te kijken! En ik keek het natuurlijk met mijn drie Hetalia-knuffelvrienden (Luc, Donnie en Paul)!

Mijn Hetalia-trio!

Verder zat ik natuurlijk ook Reddit te lezen en Tweakers en andere fora, terwijl mijn broertje en mijn moeder meubels in elkaar aan het zetten waren (op het moment van schrijven zijn ze een Billy-boekenkast van de IKEA in elkaar aan het zetten. En nu ben ik jaloers! Ik wil ook een Billy-boekenkast op mijn kamer thuis want ik heb plek nodig voor mijn vele leesvoer!

Ook heb ik het met mijn broertje gehad over hoe het is om op jezelf te wonen en hoe dat voor mij zou zijn! Ik weet sowieso nu al dat ik dan veel minder geld heb en a. veel minder tot geen A-merken kan kopen (maar dat ben ik me nu al aan het afleren want bij TriUnity hebben we sowieso al weinig A-merken, waarom ze dan wel een echt koffieapparaat willen in plaats zo’n standaard kantoor-koffieautomaat is me een raadsel!) en b. ik zou impulsaankopen moeten onderdrukken (en dat wordt lastig, als ik nu een pluche zie wil ik m meteen hebben!) dat komt omdat ik mijn geld dan aan andere dingen hoor te besten dan leukigheden, aldus mijn broertje, die al op zichzelf woont!

Maar vooral is het een lekker chilldagje, wat niet onderdoet voor de gemiddelde zondag, ik dacht net zelfs dat het zondag was!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Klik hier, dit linkje leidt echt niet naar een trollsong maar naar een heel leuk nummer!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: