Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb zo’n zin in volgende week (en de week daarna, en de week daarna)

Beste lezers,

Ik had vanmorgen wat onenigheid met mijn ouders over dat ik een bepaalde knuffel eerder wilde bestellen! Mocht dus niet! Pas op Prinsjesdag! Het was toen wel even mokken! Maar toen heb ik even boven zitten Simsen en gelezen op het forum van Tweakers over herinvoering van de dienstplicht, en toen voelde ik me al stukken beter! Over die knuffel heb ik het daarna niet meer gehad! Wel heb ik tijdens mijn driftbui (?) verteld dat ik het vrije Westen maar niks vond en dat ik liever in een dictatuur zou wonen zoals Noord-Korea of de vroegere USSR, omdat ik dacht dat die mij zouden beschermen tegen dat ik “domme beslissingen” neem!

Nu even wat positievers! Volgende week ga ik met mijn vader een dagje Amsterdam doen (daar heb ik zelfs een dagje vrij voor geregeld bij TriUnity, want normaal moet ik op die dag werken) en we zouden naar een museum gaan, paps wou naar het Rijksmuseum en ik naar het Anne Frank Huis! Na een beraad is het toch het Tropenmuseum geworden! (Dankjewel voor de suggestie, John Swan, die de Marseillaise als ringtone heeft! Jij mag dus mee! John is een van mijn knuffels trouwens!)

John en Kane, die meegaan met mijn dagje uit volgende week

En de week daarna komt er een nieuw klein Simspakket! En de week daarna is de grote dag……… Jawel, dan mag ik die pluche bestellen!

De komende weken worden geweldig! En ik hoop dat ik en paps een leuke dag gaan hebben volgende week!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik ben vandaag maar in de tuin gaan zitten computeren en Simsen, toen zag ik dus net twee dronken merels en hoorde ik het liedje Ik ben Kachel en het liedje Trompetisto in mijn hoofd!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: