Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wie zijn John Swan en Lilli Swan

Beste lezers,

Ik heb best veel verschillende pluches, en die spelen allemaal een rolletje in mijn Sims verhalen. Vandaag staan er twee pluches in de spotlights, namelijk John Swan en zijn zusje Lilli! (zie foto) Dus without further ado, let’s gootjes!

John en Lilli in Amsterdam(?)

John Swan

John Swan is geboren in Los Angeles op 11 september 1995, zijn familie komt van de Filistijnen, een eilandengroep in Zuidoost-Azië, maar hij is toen hij jong was naar Nederland verhuisd. Hij is echt de belichaming van ” 12 ambachten, 13 ongelukken”, hij heeft al meerdere baantjes gehad en elk baantje wat hij had deed hij verkeerd. Zo heeft hij bijvoorbeeld een krantenwijkje gehad, maar dat duurde niet lang omdat hij de krant altijd bij mensen op de stoep gooide (op z’n Amerikaans dus!) Maar tegenwoordig is hij freelance schrijver en daar doet hij het wel zeer goed in. Heeft hij toch nog iets gevonden waar hij goed in is! Ook houdt John enorm veel van koken en ook van experimenteren met koken wat af en toe interessante combinaties oplevert, zo heeft hij ooit een keer boerenkoolstamppot met worst gemaakt, maar dan met sambal erin, die was natuurlijk niet te vreten, want John was uitgeschoten met de sambal! Ook heeft John een voorliefde voor andere landen en culturen en dan vooral voor vlaggen en volksliederen! Zo is zijn ringtone bijvoorbeeld de Marseillaise (het volkslied van Frankrijk!), wat geleid heeft tot best wel veel grappen in mijn Sims-verhalen! Maar bovenal, John lijkt misschien een crimineel van de buitenkant, van binnen is hij heel aardig!

Lilli Swan

Lilli Swan is een meisje dat best wel houdt van jongensdingen zoals gamen, Pokémon, anime, en nog meer van dat soort geek dingen! Ze houdt ook wel van meisjesdingen zoals shoppen, maar minder dan bijvoorbeeld van gamen. Ze is erg aardig voor sommigen, maar kan ook erg boos worden als je een opmerking maakt die niet in haar straatje past. Maar dat duurt gelukkig nooit lang en ze vergeeft het je snel. Lilli’s favoriete games zijn trouwens games met een verhaal erachter zoals GTA, van games zoals Sims moet ze weinig hebben. En ook vindt ze Hetalia heel leuk. Ook houdt ze heel erg van pizza met ananas. Lilli is een leuke vlotte geek girl waar je gezellig mee kunt chillen!

Zo, dit zijn de pluches waarmee ik deze week leuke dingen ga doen! Met als hoogtepunt: Naar Amsterdam! Wie vinden jullie het leukste? Lilli of John? Laat het me weten in de comments!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik wil voor vrijdag bij TriUnity de lunch serveren! Maar ik heb nog geen toestemming! Ik zou het leuk vinden als ik op vrijdag een keer een (warme) lunch kon maken in plaats van kleine hapjes bakken!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: