Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Gisterenavond had ik niet zo’n leuke avond!

Beste lezers,

Gisterenavond was een, laat ik zeggen, minder leuke avond, al is zelfs dat nog licht uitgedrukt! Nou, wat er dus gebeurde was dit: Ik dacht dat ik die knuffel die ik dus pas op Prinsjesdag mag bestellen, al eerder mocht bestellen want dan heb ik m ook daadwerkelijk op Prinsjesdag, maar nee hoor! Het mocht niet van mijn vader. Al ben ik maar blij dat ik hem als vader heb, het kan altijd slechter (Lees bijvoorbeeld maar eens het boek “Een Duits meisje“.) Maar we kregen er wel ruzie om … en naderhand vond ik dat ik gestraft moest worden met executie, want zo had ik me gedragen vond ik.

Uiteindelijk is het niet dat geworden ()gelukkig) maar ben ik met mijn vader op het idee gekomen om een brief te schrijven waarin ik uitleg waarom ik dit gedrag geoorloofd vind. Maar ja, daardoor was wel mijn hele avond naar de *******. Ik heb nog wel gewoon Sims gespeeld die avond ook al had ik beloofd aan mezelf dat ik dat niet zou doen en alleen maar naar de dichte deur van mijn kamer zou gaan zitten staren. Want ik voelde me net een gedetineerde. Ook wilde ik stoppen met TriUnity om me bij Defensie aan te melden als dienstplichtige, hopend daar van terug te komen als een beter persoon.

Omdat ik gister zo’n kutavond heb gehad wil ik vandaag eigenlijk allemaal leuke dingen doen bij TriUnity (Phineas en Ferb kijken bijvoorbeeld of Simsen) en ik heb ook afgesproken dat ik de HELE MIDDAG mag Simsen. DE HELE MIDDAG. Omdat ik zo’n kutavond had gisteren.

Ook hoopte ik gisterenavond dat mijn ouders zouden scheiden. Maar dat gaat waarschijnlijk nooit gebeuren. De enige die hun kan scheiden is Magere Hein.

Nu is alles gelukkig weer goed gekomen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Straks ga ik Sims spelen trouwens met John en Lilli, die in een strandhuis wonen op een tropisch eiland! Morgen meer info!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: