Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

De familie Hearsay (en Aukje en Joshua)

Beste lezers,

Vandaag is het weer woensdag en dat betekent: Sims-dag! En vandaag gaat het over DE familie in Likybincity, namelijk de familie Hearsay!

Laten we beginnen!

We beginnen met Cyril Hearsay, Cyril is een echte kapitalist die een groot bedrijf heeft! Namelijk de Yes Way Corporation! Naast dat hij dus directeur is van een bedrijf is hij ook politicus en is hij zelfs premier van Nederland geweest! Maar dat duurde maar kort door iets met Wijchenaren! Verder houdt Cyril heel erg van zijn kinderen en doet alles om ze een goed leven te geven (vooral van zijn zoon Lucas.)

Deze dame is Leslie Holland, de vrouw van Cyril Hearsay. Leslie is een vrouw die best wel een nerd is, maar ook best wel een typische vrouw. Zo kan ze heel goed koken. Ook houdt ze van boeken lezen en schrijft ze zelf ook wel eens wat. Als baan is ze een smokkelaar die van alles over de grens probeert te smokkelen. Maar verder is ze wel een erg aardig persoon hoor. En ze kan af en toe een beetje raar zijn. Ook houdt ze van streamingdiensten kijken zoals Disney+. Ook heeft ze een neefje, Joshua, en een nichtje, Aukje.

Dit is Lucas Hearsay, Cyril’s oudste zoon. Lucas is een vrolijke, avontuurlijke, grappige en nerderige jongen die vooral in zijn fantasie leeft. Hij houdt ervan om op avontuur te gaan met zijn neef en nicht Joshua en Aukje. Lucas is ook heel erg ondeugend, zo heeft hij een keer een vlieg in de nasi gegooid met de kreet “extra vlees!” en een keer zout bij zijn moeder in de cola gedaan. Verder houdt Lucas ook erg van gamen, en dan vooral van Sims, en van zijn vosje, Freekje. Ook is Lucas die nieuwe knuffel die ik op Prinsjesdag ga bestellen.

Claus Hearsay is het broertje van Lucas, en hij is een enorme dierenvriend. Nee, echt, hij houdt heel erg van dieren. Hij is bijvoorbeeld voor een korte tijd vegetariër geweest, maar is daarmee gestopt omdat zijn familie wel vlees bleef eten. Claus is ook erg goed in first-person-shooters en Open-world-games. Dus hij is ook een gamer, net als zijn broer Lucas. Verder is Claus werkzaam op een basisschool in Center City, de stad waar hij woont. Hij is over het algemeen goed gezelschap.

Yuka Kawaguchi is het (Aziatische) vriendinnetje van Lucas, ze hebben elkaar ontmoet toen Lucas een keer in New York City op vakantie was. En sindsdien hebben ze een relatie. Yuka is nogal een leesfreak (net als Lucas) en houdt ze van Computergames. Ook is ze geheim agent (net als Lucas) en doet ze vaak mee met de avonturen van Lucas en zijn vrienden.

Deze jongedame is Cyril’s assistente, Blaire Williams. Blaire doet altijd erg haar best om bij Cyril op een goed blaadje te komen. Maar dat lukt eerder niet dan wel. Vaak moet ze met haar collega Mourad veldwerk doen. Wat meestal inhoudt; iemand bespioneren. Blaire hoopt ooit ook nog een keer beroemd te worden met haar fanfictions, want ze is ook een schrijfster. En een gamer… En gewoon een nerd.

Dit is Aukje van Hees, de nicht van Leslie Holland. Ze is een kindsterretje dat over haar hoogtepunt is, maar ze vindt dat ze zelf nog aardig kan zingen. Ze heeft ooit twee hitjes gehad in 2010 (Klik en klik), maar nu vinden mensen haar muziek “meuk” en wordt haar liedje Wereldbol uitsluitend nog gebruikt om mensen te trollen. Ook is ze een superspion die hele gevaarlijke boeven moet vangen. Helaas is ze er nog niet achter wie al die badkamers heeft gestolen en al dat zitmeubilair. Ook heeft ze een broer, Joshua, waarmee ze erg goed op kan schieten, en ja, ze houdt ook van gamen. Ze is gebaseerd op een van mijn knuffels.

Joshua van Hees is dus de broer van Aukje en de neef van Leslie. Joshua is erg avontuurlijk. Maar hij kan ook goed koken. Joshua en Lucas kennen elkaar al heel lang, en nu weten jullie waarom. Joshua houdt van op avontuur gaan met zijn zus en Lucas en allerlei dingen oplossen. Joshua houdt ook heel erg van Hiphop, maar niet zo van de meuk die zijn zusje zingt. Maar toch houdt hij wel heel erg van haar. Ze zijn als kind ooit bij Leslie gedropt, die toen net met Cyril getrouwd was, en nooit meer opgehaald.

Wat vinden jullie van deze Sims en welke vinden jullie het leukst? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik had gisteren echt een topdag, zo mocht ik bij TriUnity de hele ochtend Phineas en Ferb kijken (wat ik zo ook weer ga doen denk ik!) en de middag mocht ik Simsen (Yay!) en ’s avonds gingen we ook nog eens lekker pizza eten! En ik vernam vandaag dat Heddy morgen komt! Ik ga hem sowieso dit liedje laten horen! Dat liedje is echt mijn lievelingsnummer gewoden en komt HEEL DICHT in de buurt van Als ik jou zie van Aukje Fijn, mijn andere lievelingsnummer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: