Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben gisteren in Amsterdam geweest!

Beste lezers,

In het blogje van gisteren vertelde ik al dat ik die dag in Amsterdam was geweest. Maar daar kon ik toen niks over bloggen want mijn telefoon (waarop alle foto’s stonden) was leeg. Dus daarom ga ik vandaag bloggen over mijn dagje Amsterdam.

Ik vertrok natuurlijk met de trein. We hadden ook met de auto kunnen gaan, maar mijn vader vond de trein gemakkelijker omdat parkeren net zo duur is als 2 keer in- en uitchecken met de OV chipkaart. En dan hadden we tijd om lekker te kletsen. Maar ik heb vooral muziek geluisterd.

Op naar Amsterdam!

Toen we in Amsterdam aankwamen hebben we eerst gezocht naar een Subway-restaurant, die konden we helaas niet vinden. Dus hebben we maar een hotdog gegeten. Daarna zijn we doorgegaan naar het Tropenmuseum waar we een kaartje voor gekocht hadden. Er was daar zoveel te zien. Hier de highlights.

Nadat we bij het Tropenmuseum waren geweest heb ik lekker een Pokebowl geluncht in het restaurant van het Tropenmuseum. Daarna zijn we weer gaan wandelen door de stad en heb ik onder andere een nieuw petje gekocht. En ik moest en zou een foto maken op de Dam dus toen we op de Dam aankwamen heb ik deze foto gemaakt!

Voor het paleis op de Dam! Didididam dididididididam didididididam didididididam dididi didididam dididididididam didididididam didididididam! (Klik vooral even op de link! Dan kom je uit bij een erg leuk liedje en zeker geen trollsong!)

En daarna zijn we naar een bruggetje gelopen waarvan ik en mijn vader denken dat het hetzelfde bruggetje is als op de foto met die fiets van Amsterdam (die poster van Ikea weet je wel!)

En toen hebben we nog even rondgeneusd in winkeltjes en bij de Game Mania waar ik erg leuke Vaporeon en Umbreon knuffels heb gezien. En daar heb ik een nieuwe hoodie en een nieuw petje gekocht! Past mooi bij mijn erg kitschy wietketting!

En daarna was het alweer tijd om eten……. we gingen naar een pizzeria waar ik een pizza Hawaii had (met Ananas dus, maar geen zoete witte wijn erbij want ik drink geen alcohol, gewoon Ice Tea Green, wat ik altijd drink op warme dagen en gisteren was warm!)

En daarna gingen we terug naar huis, toen was deze topdag alweer voorbij! Jammer dat mijn neef er niet bij was! Die houdt ook erg van Amsterdam!

Op naar de volgende topdag (Dinsdag over een week! Want dan mag ik die nieuwe knuffel!)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Hebben jullie mijn nieuwste parodie “Het land van Likybin” al gelezen? Klik op de link om er te komen!

P.S.P.S. Kenne jullie het liedje XOXOXO van de Black Eyed Peas? Ik vind het zelf best wel een topnummer!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: