Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Volgende week wordt super-amazing (en deze trouwens ook!)

Beste lezers,

Vanmorgen vroeg ik aan mijn moeder wanneer het buurtfeest van onze straat was en ze zei dat het niet aankomend weekend is, maar volgend weekend, het weekend van volgende week dus!) Dat vond ik eigenlijk best tof want dan heb ik mijn nieuwe pluche, die ik op Prinsjesdag mag bestellen! Dat had ik niet verwacht.

Maar deze week wordt ook leuk want deze week vrijdag is mijn broertje jarig en ik heb al een best leuk cadeau voor hem besteld (Ik ga niet zeggen wat het is!) Maar ik ben nu wel een beetje pissed omdat ik wel een cadeau voor mijn broertje mag bestellen, maar niet mijn pluche! Terwijl ik daar al zo lang op heb gewacht. En dan moet ik nog een week wachten! Maar ja, het zij zo, ik wil niet nog meer gedoe met mijn ouders waardoor ik in worst case scenario onder de brug moet slapen in een kartonnen doos omdat ik geen woonplek meer heb!

Maar ik hoop dat mijn broertje vrijdag een leuke verjaardag zal hebben en ook dat ik deze week ook wel wat meevallers heb! En natuurlijk ga ik deze week uitkijken naar volgende week wanneer ik dus Akira Lucas Youri mag bestellen!

Ja, jullie lezen het goed, mijn nieuwe knuffel heet Youri en dat komt omdat ik de namen Akira en Lucas niet mag gebruiken van mijn ouders omdat het dan “te verwarrend” wordt. Dus gebruik ik een naam die ik nog nooit gebruikt heb.

Ik vind het nog steeds jammer dat ik die pluche niet eerder mag bestellen! Zal ik gewoon een “Donnie Smits” uithalen en m gewoon straks bestellen? Nee, dat is geen goed idee, want dan slaap ik vanavond onder de brug!

Hier een foto van mijn nieuwe pluche die ik volgende week ga bestellen!

Schattig toch, of niet?

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Net waren een collega en een begeleider hier bij TriUnity muziek aan het spelen. Ze konden het vrij goed en toen ik vroeg of ik het op mocht nemen voor mijn blog, toen mocht dat niet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: