Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag weer eens een geluksdag!

Beste lezers,

Gister zei mijn moeder dat ik vandaag eerder naar TriUnity moest omdat zij naar een of andere cursus moest. Toen bood mijn vader aan om mij vanmiddag op te halen en dat vond ik wel goed, en als bonus mag ik ook eerder naar huis! Yes, dubbel geluk! Ook kwam mijn broertje vanmorgen bij TriUnity, maar die is nu alweer weg hoor, jammer, ik wilde dat Vera haar trompet mee zou nemen zodat zij Happy Birthday voor hem kon spelen!

Zoals jullie hier lezen heb ik vandaag dus extra veel geluk en word ik zelfs eerder opgehaald door mijn vader, al om 3 uur. Ook heb ik gelezen dat er vanavond om 10 AM Pacific Time een nieuwe update voor De Sims uitkomt. Maar ik weet niet hoe laat hij dus in Nederlandse tijd uitkomt. Ik heb al een reactie achtergelaten op Sims Community waarin ik ernaar vraag, maar zouden jullie het voor de zekerheid ook nog even hier in de comments kunnen zetten? Alvast bedankt!

En dat is nog niet alles, morgen komt er een nieuw (klein) Simspakket uit met nieuwe spullen! Dus dan heb ik alvast iets om naar uit te kijken! Ook al heb ik zelf liever die pluche waar ik zo op zit te azen!

En verder heb ik ook wat leuke fanarts gevonden van mijn nieuwe knuffel! Willen jullie die zien?

Hopelijk vinden jullie de fanarts mooi en weten jullie nu waarom ik zo blij ben!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik ben echt klaar met het maar moeten wachten om die knuffel te bestellen! Het duurt nog een week en zelfs dat vind ik te lang! Ik wil m het liefst vandaag gewoon bestellen! Zal ik het gewoon maar doen? Of zal ik wachten tot volgende week? Laat het weten in de comments!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: