Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb gewoon een hele rare week!

Ik zal gelijk maar met de deur in huis vallen; deze week is apart, gewoonweg raar, zou je kunnen zeggen. Nou ja, niet vervelend raar maar er gebeuren een hoop uitzonderlijke dingen die ik niet had verwacht, zo had ik de knuffel die ik eigenlijk pas op Prinsjesdag mocht bestellen, al GISTEREN mogen bestellen, en die wordt vandaag bezorgd. (Ik moet m dan wel wegleggen tot Prinsjesdag, maar ach, dat heb ik er graag voor over, en even tussen ons, ik ga m verstoppen op een plek waar ik makkelijk bij kan! Gewoon, zodat ik mijn ouders rustig wakker kan laten worden in plaats van dat ik om 6:30 AM naast hun bed sta te schreeuwen van “Waar is die knuffel?” en ze daardoor per ongeluk wakker maak! Dan worden ze waarschijnlijk erg boos op mij!) Nu straks thuis alleen ff kijken of het wel DIE knuffel is die is geleverd!

En dan is er nog wat gedoe met de Sims. Gisteren werd namelijk aangekondigd dat de basisgame van De Sims 4 permanent gratis wordt. En om dat te vieren gaf opperbaas EA iedereen een gratis Kit (een soort kleine DLC)! Ook was dat als bedankje, aan spelers zoals ik, die voor de game betaald hadden! Verder werd er aangekondigd dat er nieuwe content aangekondigd gaat worden op 18 oktober, precies de dag waarop de game gratis wordt (en de dag waarop ik terugkeer van vakantie, dus tijdens die aankondiging zit ik op het vliegveld/in het vliegtuig! GVD!)

En dan is er nog de verjaardag van mijn lieve broertje, die we dus vanavond al gaan vieren met een etentje bij Dimitri’s in Malden (een Grieks restaurant) persoonlijk was ik liever naar de snackbar gegaan of had ik Domino’s laten thuisbezorgen! Maar ach, ik mag blij zijn dat mijn broertje niet is geobsedeerd met sport en gezondheid, en dat we naar een of ander vegan, hipster, superfoodrestaurant gaan vanavond, of naar de Mac of de Burger King! In een ander multiversum had dat zomaar gekund!

Vandaar dat ik vandaag een beetje vergeetachtig ben, mijn hoofd zit gewoon vol met leuke gedachten. Ik ben zelfs mijn oplader voor mijn tablet vergeten mee te nemen en ben ik het boek Animal Farm (wat ik eigenlijk voor een collega zou meenemen vandaag) vergeten, terwijl die op mijn nachtkastje lag, als mijn hoofd toch niet vast zou zitten aan mijn lichaam…….

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb echt HELE leuke cadeautjes gekocht voor de verjaardag van mijn broertje! Morgen meer hierover in een blogpost! Maar het is niet wat ik voor hem eigenlijk wilde kopen, eigenlijk wilde ik de Xiaomi Pad 5 voor hem kopen, zodat ik die later kon terugkopen! *duivelse lach*

P.S.P.S. Hier is een leuk plaatje van een kat op Wikipedia!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: