Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vandaag is mijn broertje jarig!

Beste lezers,

Vandaag is mijn broertje jarig, vanmorgen hebben we zijn verjaardag gevierd! Helaas zonder Akira, want die moet nog even in de kast blijven tot de 20e (helaas!) Maar wel met Joshua en Lana. Mijn broertje heeft helaas geen auto gekregen, wat hij wel graag wilde, en ook geen tablet, wat ik graag wilde dat ie kreeg zodat ik die later kon overkopen!

Maar wat heeft ie dan wel gekregen?

Hij heeft onder andere een LEGO-bonsaiboom gekregen, een AirUp-fles waarmee aan gewoon water doormiddel van geur een smaakje wordt toegevoegd, evenals een Vaporeon Funko-pop en een MEGAROTE PLUCHEN BULBASAUR! Jaja, ik weet het, ik heb het coolste voor het laatste bewaard! Helaas ben ik vanmorgen vergeten foto’s te nemen! Maar, ach, die neem ik straks wel!

Nou denk je, vanavond is er een feestje waar je naartoe moet, nee dat is pas zondag, vanavond kan ik gewoon lekker de hele avond Simsen. En dat is maar goed ook want ik hou niet zo van die geforceerde gezelligheid zoals verjaardagsfeestjes! En zeker mensen die komen die je de rest van het jaar toch weinig ziet! Stuur gewoon even een appje denk ik dan!

Helaas gunnen mijn ouders mij geen presentje, nee, dat wordt pas echt Prinsjesdag! Jammer! Maar ach, het is niet anders, het duurt trouwens nog maar 4 dagen dus zoveel maakt het ook niet meer uit!

Dus, Juul, Ik heb maar een ding te zeggen!

Die met dat rode shirt moet Juul voorstellen en die andere moet mij voorstellen!

Juul, happy birthday en je blijft voor altijd mijn meest favoriete broertje! Ook al ben je nu volwassener dan vroeger en kun je minder genieten van mijn Simsverhalen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Eigenlijk wou ik een Luc’s Weetjeshoek schrijven over het Verenigd Koninkrijk, maar dit had effe meer prioriteit, die Luc’s Weetjeshoek houden jullie nog van me tegoed!

Advertentie

Eén gedachte over “Vandaag is mijn broertje jarig!”

  1. Weer genoten van een heel leuke blog Luc over Juul`s verjaardag vooral ook de verjaardagskaart met jullie samen bij de verjaardagstaart top gemaakt !!!!
    Veel plezier vandaag en ik zie jullie zondag .
    Groet en knuffel Oma

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: