Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Als de kat van huis is…

Beste lezers,

Vanmorgen had ik het met mijn moeder over de keer dat zij en papa iets hadden gewonnen bij een radiostation en dat ze in het Kurhaus in Scheveningen mochten slapen, toen vond ik dat echt niet leuk, maar nu zou ik er mede doordat de puberteit zijn werk heeft gedaan, er een dolle boel van maken! Lees maar….

11.00 uur: Meteen als mijn ouders naar Scheveningen zijn vertrokken log ik in op Nedgame en bestel ik gelijk een pluche (want ja, zij zijn er toch niet)!

11.30 uur: Ik bel Heddy om te vragen of hij langskomt om met me te chillen. Wij zijn hele goede vrienden dus waarschijnlijk vindt hij het wel goed!

12.00 uur: Heddy is aangekomen en ik heb mijn laptop aangesloten! Heddy wordt begroet met het altijd leuke nummer Wereldbol van Aukje Fijn, wat hij heel leuk vindt (maar niet heus)!

12.30: Lunchtijd! Ik en Heddy vertrekken naar de stad om lekker te lunchen bij het Vlaams Arsenaal! Of de Subway!

13.00 uur: In de stad moet natuurlijk ook even een foto gemaakt worden bij een bushokje met mijn net nieuwe knuffel! Oh, ja en we gaan ook nog even friet halen!

13.30: Heddy heeft wat winkeltjes bekeken in de stad, maar dat was eigenlijk wel te doen omdat Heddy niet zo is als mijn ouders!

14.00 uur: Ik en Heddy zijn erg melig, want we zijn een Likybincity-verhaal aan het verzinnen terwijl we door de stad lopen! Over Igor en Sergei, Joshua en Lucas en natuurlijk vinnen……

14.30 uur: We rijden terug uit de stad en in de auto draaien we allerlei coole muziek!

15.00 uur: Eenmaal thuis aangekomen ga ik gelijk Sims spelen en Heddy wil natuurlijk wel meedoen! En ondertussen hebben we nog maar een verhaal verzonnen….

15.30 uur-17.30 uur: Dan zijn ik en Heddy lekker aan het Simsen! En ondertussen zitten we te praten over mijn oud-klasgenoten van de middelbare!

17.30 uur: Heddy gaat beginnen met het avondeten, maar ik zorg ervoor dat we pizza gaan eten en Zootropolis gaan kijken! Ik denk dat Heddy die film erg leuk vindt!

18:30: De pizza is er! Het filmfeest kan beginnen!

18.30 tot 20.00 uur: Film kijken en pizza eten natuurlijk! Terwijl we Zootropolis kijken zeg ik steeds dat het op Animal Crossing lijkt en dat ik dat wil spelen!

20.30 uur: Half negen snack-tijd! Maar het blijft niet bij een snack, nee het wordt een volle bak met Doritos, en Heddy mag mee-eten!

21.00: Ik ben maar weer gaan Simsen en Heddy doet gewoon zijn eigen ding!

23:00: Ik zeg tegen Heddy dat ik naar bed wil en terwijl ik naar bed ga ben ik nog erg melig met Heddy!

*slaappauze*

08.00 uur volgende ochtend: Ik ga muziek luisteren! Gewoon dat doe ik altijd! Met Spotify natuurlijk!

09.00 uur volgende ochtend : Heddy heeft het ontbijt klaar! Een lekker gebakken eitje! Mjam!

09:30 uur volgende ochtend: Mijn ouders komen bijna thuis EN de pluche die ik had besteld bij Nedgame komt ook snel! Oh shit! Oh shit! Oh shit!

10:00 uur volgende ochtend: Mijn ouders zijn thuisgekomen van hun nachtje in het hotel! Het was erg leuk zeggen ze! Zo kwamen er popartiesten voor ze optreden! En ze bedanken Heddy voor op mij te passen! Maar daar gaat de deurbel…. Het pakketje van de Nedgame is er, en dan val ik goed door de mand en krijg ik straf! Helaas mag ik dan een week niet Simsen en wordt de pluche teruggestuurd!

Zo zou ik willen dat het gaat, maar even realistisch…. dat zal dus nooit gebeuren!

Nee, zo zal het in het echt niet gaan, en waarschijnlijk zouden mijn ouders ook helemaal niet Heddy inhuren maar mijn broertje, en die is bijna net zo fascistisch streng als mijn ouders, al kun je wel met hem lachen! Maar het is leuk om erover te fantaseren en erover na te denken!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Wisten jullie dat de stoelen waarop de wereldleiders die uitgenodigd waren voor de bruiloft van prins Claus en koningin Beatrix in de Nieuwe Kerk in Amsterdam, gemaakt zijn door mijn opa? Dit is echt waar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: