Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Interview met Akira Fox

Beste lezers,

Zoals jullie gister hebben kunnen lezen in de P.S. heb ik een nieuwe knuffel; namelijk Akira Fox. En ik ben erg blij met hem! Nou, om hem beter te leren kennen is hier een interview met hem.

  1. Wie ben je en wat doe je met je leven?

Akira: “Ik ben Akira Fox, ik ben de zoon van Hank Fox en mijn moeder is Japans, daarom mijn naam, ook heb ik een broer, Masaharu en een zus, Swan. Trouwens, ik ben geboren op 8 augustus 1995”

2. Exotische naam, wat betekent Akira eigenlijk?

Akira: “Ik heb het opgezocht en het is een Japanse jongensnaam die briljant of wijs betekent! En dat past wel bij me! Want ik ben best slim!”

3. Heb je vrienden, en zo ja, welke?

Akira: “Ik heb een beste vriend, mijn buurjongen John waarmee ik nu ook samenwoon in een superhippe loft, en natuurlijk mijn vriendinnetje Yuka Hopman!”

4. En verder?

Akira: “Verder heb ik ook contact via internet met een meisje uit San Francisco. Ze heet Riley Andersen, en ze zou eigenlijk een keer bij me langskomen, maar dat gaat een beetje moeilijk nu ik in Europa woon!”

5. En je woont in Europa omdat…….?

Akira: “Omdat mijn ouders loaded zijn en voor mij en mijn vrienden hier een huis hebben gekocht! En met vrienden bedoel ik John en Yuka!”

6. Heb je nog hobby’s?

Akira: “Ja, ik luister graag naar J-Pop, maar ook naar rockmuziek, verder ben ik ook erg van het gamen en ik ga graag met mijn vrienden naar de stad om gewoon een beetje te chillen en zo! En ik hou ervan om te trollen op internetfora!”

7. Heb je een eigen auto?

Akira: “Ik heb een klein stadsautootje, maar met een druk op de knop verandert die in een SUV, die heb ik van een vriend van me gekregen! Namelijk Kane Darling!”

8. Lees jij wel eens een boek?

Akira: “Ja, wel eens, ik vind vooral alternatieve geschiedenisfictie heel cool zoals de man in het hoge kasteel of Daar is hij weer! Maar bijvoorbeeld een boek als Een Duits Meisje is ook goed!”

9. Heb jij een lievelingsgerecht?

Akira: “Ja, moussaka en pizza, sowieso vind ik Grieks en Italiaans eten echt de bom! Maar de Japanse keuken is ook goed!”

10. Nu we het over eten hebben, wat is je favoriete snoepgoed?

Akira: “SKITTLES NATUURLIJK! Maar wel de rode zak, die is het lekkerst! Ik heb Yuka ooit gevraagd om ons clubje “Team Skittles” te noemen, vond ze geen goed idee!”

11. Wat voor clubje is dat?

Akira: “Daar mag ik het eigenlijk niet over hebben……. dat is TOP SECRET!”

12. Wat vind jij van Aukje Fijn?

Akira: ” *kokhalsgeluiden* Niet fijn! Alhoewel Als ik jou zie dan nog wel te pruimen is!”

13. Heb je wel eens GTA gedaan?

Akira: ” Wel eens met mijn broertje, ja.”

14. Wat vind je van geschiedenis?

Akira: “Heel interessant! Ik ben echt een stofzuiger voor weetjes!”

15. Als je moest kiezen: Amsterdam, Rotterdam, of Utrecht?

Akira: “Hmmmmm…. moeilijk, moeilijk… Zijn allemaal wel leuk! Waarom deze vraag trouwens? Heeft het toevallig iets te maken met het liedje Kleur van Snelle?”

16. Waar zou je liever willen wonen; een stad of een dorp?

Akira: ” Ik woon nu midden in een stad en ik vind het prima, ook al denk ik dat een dorp beter is als ik en Yuka kinderen willen!”

17. Waar heb je Yuka ontmoet? En John?

Akira: “Yuka zat bij mij in de brugklas, en sindsdien zijn we vrienden. John ken ik al sinds de kleuterklas.”

18. Wat vind je leuker; vossen of honden?

Akira: “Vossen, ik heet Akira FOX! Duh!”

19. Hoe rijk ben jij eigenlijk?

Akira: “Ik ben best wel loaded! Ik bedoel, mijn ouders hebben een huis, en dat is bijna een paleis, en dan hebben ze ook nog een paar jachten!”

20. Welke anime vind jij het leukst?

Akira: ” Moeilijk, moeilijk, maar dan ze ik toch echt Hetalia.”

21. Waar ga je liever heen: Utrecht of de Efteling?

Akira: “Dat hangt echt totaal van het weer af, maar ik wil liever naar Utrecht, maar aan de andere kant, de Efteling is ook leuk…. de Fata Morgana is awesome, en het Spookslot, maar die is helaas niet meer met ons! Afijn, we hebben nog altijd het bordspel Spookslot dat me weer doet denken aan de escaperooms van vandaag de dag en de escape the room games van weleer waar ik zo dol op was vroeger!”

22. Heb je zin in de vakantie naar de Republiek Kaapverdië?

Akira:” Ja, heel erg, al was ik liever binnen de EU gebleven want dan had ik dataroaming en dan kon ik de annoncement van de Sims van 18 oktober volgen!”

Bedankt voor het interview, het was erg leuk!

“Jij ook bedankt voor het interviewen, meneer Hopman, mijn toekomstige zwager!”

En, hoe vonden jullie het interview met Akira Fox? Ik hoop dat het niet al te langdradig is! Ik hoop dat jullie dit leuk vinden en dat ik later nog meer interviews met mijn knuffels mag schrijven waardoor jullie die ook beter leren kennen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Vanmorgen was ik al om 5 AM wakker (dat is niet zo gek want ik heb gisterenochtend tot 10 AM uitgeslapen!) Ik dacht toen nog: “Zou ik gaan Simsen?” Uiteindelijk heb ik mijn tablet maar gepakt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: