Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Hoe ik steeds zelfstandiger wordt

Beste lezers,

Ik word steeds ouder en moet dus ook meer dingen zelf gaan doen. Volgens mij is dat normaal voor een mens, maar door mijn handicap kan ik minder dingen zelf dan mijn leefdtijdsgenoten. Dat vind ik best jammer, want ik best gewoon zelf een keer naar de Nedgame willen gaan als ik een keer iets daar heb besteld om het op te halen. Maar helaas, die vlieger gaat (voorlopig) nog niet op! Jammer!

Wel kan ik zelfstandig naar het winkelcentrum in Malden lopen, dat is nog redelijk dichtbij mijn huis. Wel moet ik dan uitkijken voor verkeer, en dat is af en toe nog best lastig. Maar geen zorgen, dat leer ik mezelf wel aan, en dan kan ik gewoon een keer zelfstandig boodschappen doen, en ook voor mijn ouders natuurlijk! Want ik wil nu graag zelfstandiger worden en op termijn op mezelf gaan wonen, want een 22-jarige die nog bij zijn ouders woont? Come on! Begin deze eeuw (voor de kredietcrisis volgens mij!) was dat echt een no-go, maar nu de huizen echt onbetaalbaar zijn geworden is het voor (veel) jongeren gewoon geworden om bij hun ouders te wonen! Dat is echt niet omdat het zo gezellig en leuk is!

Ik smeer nu ook al (soms) mijn eigen brood (zeker als mijn ouders weer eens druk of lui zijn!) en ik vind het nu helemaal normaal dat ik mezelf aankleed, stap je in een DeLorean en ga je terug naar 2010 en vertel je dit tegen de 10-jarige ik, die had je dan heel ongeloofwaardig aankeken, en ik denk dat ik als kind ook niet kon voorspellen dat ik Pokémon ooit leuk zou gaan vinden. Maar beide is toch gebeurd! Ik heb zelfs een lievelingsPokémon namelijk Fennekin, en daar heb ik weer een knuffel van en dat is Freekje! Ik moet niet vergeten dat ik Freekje meeneem op 4 oktober! 3 keer raden waarom ik op die dag Freekje (en Meowth) meeneem!

Ik en Freekje bij het Capitool!

Maar goed, ik word dus steeds zelfstandiger en wil (op termijn) op mezelf gaan wonen! Of, nou ja, op mezelf, wel ergens anders dan bij mijn ouders, maar begeleid!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik ga volgende week met mijn tante of naar Utrecht of naar de Efteling, maar als ik het weer zo bekijk wordt het toch Utrecht! Want bij slecht weer zouden we naar Utrecht gaan! Moet niet vergeten dat ik dan Swan meeneem! Ik heb er sowieso zin in!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: