Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb laatst nieuwe hitlijsten ontdekt op Spotify! En ik ben begonnen met het plannen van mijn reis naar Berlijn

Beste lezers,

Laatst hadden we de radio aanstaan bij TriUnity en ik wilde weten welk radiostation er aanstond dus daar heb ik naar gevraagd. Na even goed gezocht te hebben kwamen mijn collega’s eruit: Sky Radio stond aan. En toen zei ik dus dat ze alleen maar muziek draaiden die uit het jaar 0 afkomstig was en of ze geen modernere muziek konden draaien. Toen zeiden mijn collega’s dat er vast wel een hitlijst van Sky Radio te vinden was op Spotify. En ja, ze hadden gelijk. Die heb ik toen gelijk even toegevoegd aan mijn bibliotheek.

Nadat ik dus de hitlijst van Sky Radio had toegevoegd (en die van 538 en die van Q-Music) kwam ik voor een volgende vraag te staan, namelijk “Kun je in Spotify playlists in mapjes zetten zodat je ze makkelijker kunt categoriseren?”. Na enig uitzoekwerk bleek dat te kunnen, maar alleen in de desktop app van Spotify. Dus toen heb ik even een mapje gemaakt waarin ik dus die drie hitlijsten plus Beste van NL en op aanraden van mijn nichtje Ilona Je Moerstaal erin heb gezet.
Dat ging ook best simpel.

Nu even iets heel anders, ik ben gisteren begonnen met het plannen van de reis die ik met Heddy naar Berlijn wil gaan maken. Ik zat gisterenavond namelijk op de site van GameStop en ik wilde weten of die ook in Berlijn te vinden waren. dus na een paar minuutjes zoeken (mijn Duits is niet heel goed, maar het wordt wel beter!) vond ik de pagina waarmee je kon zoeken waar de winkels van GameStop in Duitsland zitten. Ik tikte Berlin in en dit was het resultaat….

Ook zag ik een hele leuke knuffel op de site van GameStop, en nog een op een andere site!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Welke soort Scandinaviërs zie je op onderstaande foto? Je kunt kiezen uit Noren, Zweden, Denen of Finnen. Laat het antwoord achter in de comments.

P.S.P.S. Het antwoord is Finnen! Luister dit liedje maar eens!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: