Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

De familie Fox in De Sims

Beste lezers,

Ik heb vorige week of zo een nieuwe knuffel gekregen die ik Akira Fox heb genoemd! Ik wil het vandaag eigenlijk hebben over zijn familie; de familie Fox. Het is de rijkste familie van heel Likybin City en jullie krijgen een exxclusief inkijkje bij de familie!

Daar gaan we dan

Dit is Cyril Fox, de vader en het hoofd van het gezin. Hij is directeur van een groot bedrijf, wat in verschillende dingen handelt. Daarom is hij zo rijk. Hij woont met zijn vrouw en zijn drie kinderen in een villa. Cyril is een heel aardige man, niet zoals zijn naamgenoot, die ook rijk is, maar er ook loche activiteiten op nahoudt. Gelukkig moet Cyril Fox daar niks van hebben! Zijn hobby’s zijn die van een stereotiep rijk persoon.

Cyril’s vrouw heet Akari Ueda en ze is –tot grote verassing– Japans, ze is directrice bij een groot bedrijf, maar buiten dat ze heel goede communicatievaardigheden heeft, is ze ook een goede kokkin, ze kan echt super koken, dat zegt haar zoon Akira althans! Ook houdt ze wel van een computerspelletje doen met haar kinderen.

Dan komen we aan bij de ster van de show, Akira Fox. Akira is een jongen die heel erg dol is op anime dingentjes en zo, en op J-pop. Ook houdt hij van westerse muziek zoals Rock en Hiphop. Naast muziek is hij ook heel erg into videogames, zijn favoriete videogames zijn de Sims en de first-person-shooter Righteous Slaughter 7, die hij vaak speelt met, danwel zijn broertje, danwel zijn vriendin! Verder heeft hij ook nog een andere vriend genaamd Joshua, waarmee hij ook altijd avonturen beleeft! Akira loopt ook altijd te pochen dat zijn familie zo rijk is. Akira is geheim agent als beroep.

Masaharu Fox is het broertje van Akira, en hij is echt een super nerd. Hij houdt van gamen en van lezen, vooral fantasy, en griezelboeken zoals De Griezelbus. En ook best wel van dieren. Hij is een nette, welopgevoede jongen, die nooit iets zou doen dat over de schreef zou gaan (anders dan zijn broer, die wel eens wiet rookt). Over het algemeen is Masaharu wel een vriendelijke jongen, die niet te koop loopt met zijn rijkdom. Net als zijn broer, tegen wie hij een beetje opkijkt, is hij geheim agent.

Swan Fox is de enige dochter van Cyril en Akari en is heel erg dol op alles wat met tech te maken heeft. Zo is ze freelance programmeur en bouwt ze af en toe, zelfs zelf videogames. Ook heeft ze een supergeheugen en is ze erg slim. Haar vriend is trouwens Luc Johnson, een karakter wat gebaseerd is op mij die in een penthouse in het centrum van de stad woont en die de broer is van de vriendin van Akira! Over het algemeen is Swan erg cute, maar je moet haar niet boos maken, want als je dat doet, oh, berg je dan maar….

Yuka Johnson is zoals eerder gezegd de zus van Luc Johnson en de vriendin van Akira Fox. Ook is ze comedian die een eigen show heeft op de tv (Ja, gebaseerd op Lubach). Ze begon ooit bij Non Stop Pop FM toen ze daar stage mocht lopen, toen mocht ze voor een jaar naar de Verenigde Staten. Yuka houdt van computerspelletjes en andere geek dingen, maar ze houdt ook van grappen maken en grappen uithalen.

En wat vinden jullie van de karakters? Ik heb ze zelf bedacht en ik hoop dat jullie ze ook leuk vinden! De familie Fox heeft natuurlijk ook een huis, en dat is natuurlijk een villa, zoals rijke mensen dat nou eenmaal hebben. Met een zwembad. Hier een aantal foto’s!

De eerste verdieping!
de tweede verdieping!
Het dak!
De tuin!
De kelder! Gelukkig staan hier geen wietplantjes in!

Zo, ik hoop dat jullie de familie Fox nu wat beter kennen! Maar nu rest nog een vraag, moet er een huisdier bij? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb al de hele dag (sinds gisteren eigenlijk) zin in brownies, en nou hootrde ik vanmorgen dat we vandaag brownies gaan bakken! Val ik mooi weer met mijn neus in de boter!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: