Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb een extra knuffel besteld!

Beste lezers,

Ik val maar meteen met de deur in huis! Ik heb vanmorgen een extra pluche besteld deze maand, gewoon als vakantiecadeautje aan mezelf omdat ik over een paar weken naar Boa Vista in Kaapverdië ga. En daarom verdiende ik een vakantiecadeautje (Ja, ik heb het hierover gehad met mijn ouders!)

En volgende week wordt ook leuk, want dan ga ik met mijn tante iets leuks doen. Hoogstwaarschijnlijk wordt het Utrecht omdat het slecht weer wordt. Maar dat had ik al voorzien. Hopelijk kan ik daar een foto maken bij een reclamebord of een bushokje! Het liefst met Akira en de nieuwe knuffel, die in de Sims zijn vriendin is!

Ik heb ook al een naam en een backstory bedacht voor mijn nieuwe knuffel. Zo heet ze Yuka Hearsay en is ze de tweelingzus van het alom bekende karakter Lucas Hearsay (en dus de dochter van Cyril). Ook is ze werkzaam als journaliste voor het blad van haar vader en woont ze bij haar vader in een huis. Dat huis is trouwens best mooi, kijk maar!

Mooi he, of niet?

Ik heb nog veel meer over dit karakter te vertellen! Maar hier is alwast een foto van de knuffel!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Het voedselgevecht op het buurtfeest is gisteren gelukkig niet doorgegaan, gelukkig maar, want anders was dat verhaal wat ik gisteren deelde waarschijnlijk uitgekomen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: