Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb zo’n zin om de Sims te spelen!

Beste lezers,

Gisteren heb ik al geblogd dat ik een nieuwe pluche heb besteld. En vandaag ga ik haar maken in de Sims. Ik heb ook al een naam voor de nieuwe pluche bedacht, namelijk Blaire Hearsay. Zo is ze de tweelingzus van Lucas en dus dochter van Cyril.

Maar daarom heb ik dus zin om te Simsen en vind ik dat de tijd echt veel te langzaam gaat. Want, op het moment van schrijven is het nog lang geen 15.00 uur (of 3 PM als je uit een van de Angelsaksische landen komt) Dat vind ik best jammer, dat ik niet mag Sims spelen voor 3 PM, maar ik snap het wel. Anders zou ik de hele dag alleen maar gaan zitten gamen en wat is dan nog het nut van TriUnity? Ik ben ten slotte bij TriUnity om mijn talenten te ontwikkelen, zo heb ik gisteren een verhaal bedacht waarin Zelensky (de president van de Oekraïne) een barman en eigenaar van een eigen restaurant is, en een goede vriend van Joshua, bij wie Joshua dus langs moet omdat zijn vrienden een speurtocht hebben uitgezet die hem uiteindelijk naar een surpriseparty leidt. Want in dat verhaal is het Joshua’s verjaardag!

Ondertussen ben ik met mijn tante ook mijn uitje aan het plannen. Ik had bedacht dat het of de Efteling of Utrecht zou worden. Het is uiteindelijk Utrecht geworden want Utrecht heeft een overdekt winkelcentrum en het wordt die dag slecht weer, ook al kunnen we dan ook gewoon een plu meenemen om ook de stad in te lopen! Want ik wil een foto bij een reclamebord of bushokje met mijn knuffel Akira (en zeer waarschijnlijk dat Blaire ook meegaat!) en natuurlijk wil ik ook ergens een hapje eten en misschien even een foto nemen bij de Domtoren! En natuurlijk vakantiecadeautjes kopen voor mijn ouders omdat we naar Kaapverdië gaan. (Dat is een traditie bij ons, dat als we op vliegreis gaan, of een andere lange reis, dat mijn ouders dan iets kopen zodat ik wat te doen heb in de auto/het vliegtuig/de trein/weetikveel…) en aangezien ik de rijkste persoon in ons huishouden ben. Vind het wel zo aardig dat ik hun nu op een cadeautje trakteer, in plaats van zij mij!

Deze week wordt vast heel leuk! Ik hoop het ten minste!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Onderweg naar werk, heb ik aan het eind van de straat waar mijn werk staat, een hele leuke reclameposter gezien van KPN, met de KPN-kat erop, en aangezien ik Lucas vindt lijken op de poppetjes die KPN vroeger gebruikte in de reclame (zie foto hieronder!), wil ik daar wel een foto bij nemen met mijn knuffel Lucas!

Rechts: Lucas
Links: het KPN-poppetje!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: