Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Was het maar alvast vrijdag!

Beste lezers,

Zoals jullie al konden lezen gisteren ga ik vrijdag naar Utrecht. Om een reclamefoto (foto bij een reclamebord of bushokje) te maken met mijn nieuwe knuffel die vandaag is bezorgd bij de buren! En met Lucas uiteraard! Want met Lucas heb ik nog geen foto bij een reclamebord of bushokje, hopelijk hangt die reclame van KPN met die kat er! Dat is de ideale reclame voor een foto met Lucas, ik heb dat ooit namelijk aan mijn broertje beloofd.

De KPN-kat in al zijn glorie!

Verder ga ik ook vakantiecadeautjes kopen voor mijn vader en mijn moeder voor onze reis naar Kaapverdië. Voor mezelf heb ik al iets. Ik heb zondag namelijk een knuffel/pluche besteld en die is dus vandaag bezorgd (eigenlijk wilde ik dat ie morgen bezorgd zou worden, want dan was ik thuis! Maar ach, je kunt niet alles hebben!) Maar het meest kutte is dat ie bij de buren is bezorgd, dus wie mag vanavond door de regen naar de buren lopen om een pakketje op te halen! Ik dus! Godverdomme! Dat is niet cool! Ik snap nog steeds niet waarom die pluche bij de buren is bezorgd, mijn vader is toch gewoon thuis aan het werk?

Vrijdag krijg ik trouwens ook taart, dat komt omdat Alie donderdag jarig is, waar ik vanmorgen achter kwam (samen met mijn moeder) toen ik op de verjaardagkalender keek die bij ons op de wc hangt (waarom hangen mensen die dingen altijd op de WC? Hang ze gewoon in de keuken of op een prikbord of zo!) En ik ga ook nog lekker lunchen. Ik hoop op chocoladetaart, of een Japanse christmas cake (ook al is dat wel heel erg buiten het seizoen!)

Een Japanse christmas cake, ofwel kerstcake! Ziet er best lekker uit toch! Jammer dat ik geen recept heb! Want anders kon ik die een keer maken (als het de tijd ervoor is) bij TriUnity

Helaas moet mijn tante al om 16.00 uur (of 4 PM voor mensen in de Angelsaksische landen) weer naar huis vanwege redenen, dat is best wel jammer! Hopelijk volgende keer weer een langer uitje!

Toch kijk ik heel erg uit naar vrijdag!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik snap nog steeds niet waarom die knuffel bij de buren is bezorgd! Maar goed als ik m heb maak ik wel een reclamefoto met de knuffel!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: