Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik had gisterenavond dus echt pech!

Beste lezers,

Gisterenavond kwam ik na een dagje druk doen (lees: hyped zijn!) bij TriUnity thuis. Ik was namelijk zo druk omdat ik een nieuwe pluche had besteld en die was geleverd… bij de buren! Omdat mijn vader in vergadering zat en de bel niet had gehoord! Dus ik naar de buren, maar… die waren dus niet thuis! Viel dat even tegen!

Dus toen dacht ik, zal ik net als Putin “strategische kernwapens” (lees: eieren) gebruiken om de buren te straffen, maar dat mocht niet van mams! Maar ik vond dat de buren straf hadden verdiend door mij niet het pakketje te geven (Of aan mijn vader!) en gewoon uit eten te gaan zonder het pakketje bij ons thuis achter te laten.

Dat vond ik erg jammer, ik heb me de rest van de avond gewoon gedragen hoor! Ik heb gewoon geSimst en ben zelfs nog even naar benden gegaan om 20.30 uur (of 8:30 PM als je in een Angelsaksisch land woont) om chocoladepepernoten (of zijn het kruidnoten) te eten, ik kreeg een bakje mee met een paar kruidnoten, maar die waren toch heerlijk!

Uiteindelijk heb ik vanmorgen mijn moeder erop uitgestuurd om mijn nieuwe knuffel op te halen! Dat was iets na het ontbijt! Terwijl ik gewoon aan het Simsen was! En geschiedenisonderzoek (ik was historische kaartjes aan het opzoeken van onder andere het Byzantijnse Rijk en Europa in de jaren 1930)! Klik op de links voor de kaartjes!

Nu woont dus ook de zus van Lucas Hearsay bij ons, maar ik weet niet of ze een oudere/jongere zus is of dat Blaire en Lucas een tweeling zijn? Wat vinden jullie? Blaire is trouwens jarig op 3 juli (volgens de Animal Crossing wiki). Dus dat zou betekenen dat Lucas (mits ze een tweeling zijn) ook op die dag jarig is! En dat betekent weer dat er toch een groot verschil is tussen mij en Lucas Hearsay!

Oh, ik moet ook niet vergeten dat ik vanavond nog mot douchen!

Mijn knuffels Blaire en Lucas Hearsay lijken toch net een Algemene Nederlandse Wielrijders Bond (in de volksmond bekend als de ANWB) stelletje? Toch? Niet dan?

En trouwens, mijn oma heeft ook nog een cadeautje voor mij gekocht! Het is een beeldje van een vosje! Ze heeft het gekocht bij Winkelcentrum Dukenburg! Daar waren mijn moeder en mijn oma vandaag een middagje shoppen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zou wel graag (eigenlijk sinds ik een foto heb gezien van Beursplein 5 in Amsterdam op een nieuwssite) best graag een cursus Photoshop willen volgen, gewoon om mijn pluches in dat soort foto’s te shoppen!

Advertentie

2 gedachten over “Ik had gisterenavond dus echt pech!”

  1. Heee Lucas, dat meen je toch niet met je buren? Zij zijn zo vriendelijk geweest om het pakketje aan te nemen. Stel je voor dat de bezorger het pakketje mee terug had moeten nemen ….. dan zou jij nog veeel langer moeten wachten !! Dus….. gelukkig dat je buren zo vriendelijk waren !!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: