Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb een nieuwe pluche (sinds gisteren)

Beste lezers,

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen; Sinds gisteren heb ik een nieuwe pluche! Ik heb haar online besteld bij een webshop en ze is superschattig. Vandaag ga ik wat meer vertellen over mijn nieuwe pluche, Blaire Hearsay.

Blaire Hearsay is gebaseerd op het karakter Blaire uit Animal Crossing en net als dat karakter is ze jarig op 3 juli en is ze geboren in 2003. Ook heeft Blaire drie broers, Lucas, Akira en Claus, en een neef en nicht, Joshua en Aukje, die bij haar wonen. Ze woont nog, samen met haar broers en haar neef en nicht, bij haar ouders Cyril en Leslie. Blaire werkt bij het blad Yes Way, wat eigendom is van haar vader Cyril.

Blaire’s persoonlijkheid is die van een “geek-girl”, een nerdmeisje dus. Zo houdt ze onder andere van videogames, anime en andere geek dingen, maar houdt ze ook van zingen en dansen (wat ze best goed kan!) Winkelen houdt ze ook van, maar niet zoveel als andere meisjes/vrouwen. Ze gaat bijvoorbeeld liever naar de GamezCorner dan naar de kledingzaak! Haar favoriete liedje is “Shake it Off” van Taylor Swift, maar ze houdt ook heel erg van Nederlandse muziek! Ze is sowieso meer dol op het vaderland van haar moeder Leslie (of is het dan moederland?) dan op het vaderland van haar vader Cyril. Leslie komt uit Nederland, zo is ze bijvoorbeeld fan van Willem-Alexander en Maxima. Weten we dat ook weer! Dus naast dat ze van geek dingen houdt, houdt ze bijvoorbeeld ook van de muziek van Jan Smit (en zelfs van Aukje Fijn!) Ook houdt ze wel van lezen, maar meer van schrijven, zo droomt ze er nog steeds van om ooit een groot schrijfster te worden met haar fanfictions. Zo heeft ze een fanfiction geschreven bij het boek “Kinderen van Moeder Aarde” getiteld “Vluchten voor de Badeners“.

Blaire’s lievelingseten is trouwens Carpaccio, maar ze houdt ook erg van sushi. Maar ze is niet zo’n veelvraat als haar broer Lucas (zegt ze tenminste!)

Haar beste vriend (inmiddels haar vriendje) is Luc Hopman, ofwel ik, we hebben elkaar voor het eerst ontmoet in 2009 bij een bushokje op Plein 1944 en zijn sindsdien vrienden! En tegenwoordig wel meer dan vrienden! Ook al heb ik haar 10 jaar lang niet gezien! Nu is de vriendschap weer helemaal terug

Ik hoop dat jullie nu meer weten over mijn nieuwe knuffel en waar ze vandaan komt! Ik heb het een beetje op een Wikipedia-achtige manier proberen te schrijven! Vinden jullie dat ik nog meer van die Wikipedia-achtige artikeltjes moet schrijven over mijn knuffels? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb erg zin in het uitje naar Utrecht morgen met mijn tante! Mocht ik morgen die reclameposter met die KPN-kat erop tegenkomen, dan maak ik zeker een foto! En die post ik dan in een blogje wat ik zo rond 4 PM (16.00 uur) tot 4:30 PM (16.30 uur) online gooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: