Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vandaag heb ik een geluk bij een ongeluk!

Beste lezers,

Gisterenavond kwam mijn moeder vertellen dat mijn tante ziek was en vandaag dus niet mee zou kunnen naar Utrecht! Vanmorgen kwam ze vertellen dat het nog steeds niet over was en ze vroeg of ik dan mee wilde naar TriUnity. Ik heb toen geweigerd, want ik had niet voor niets een vrije dag opgenomen. Toen zei mijn moeder: “Neem maar lekker vrij, je hebt de afgelopen tijd toch al zo hard gewerkt!” Dus toen kreeg ik gewoon zomaar een dagje vrij! Lekker!

Wat ik vandaag dus heb gedaan? Niet zo veel! Ik heb vooral een beetje Animal Crossing gespeeld (en natuurlijk Sims) en ik ga misschien zo ook nog even lekker een boek lezen. Of Vaderland van Robert Harris of Kinderen van Moeder Aarde van Thea Beckman. Moeilijk, moeilijk! Ik kan niet kiezen, ze zijn allebei leuk.

Nu is het de bedoeling dat ik en mijn tante maandag naar Utrecht gaan (mits zij zich weer goed voelt natuurlijk!) Wat ik in Utrecht wilde doen? Vakantiecadeautjes kopen voor mijn ouders en wat eten! En misschien naar de FEBO!

Maar in plaats van een dagje Utrecht een lekker chilldagje! En dat is ook fijn, toch? Natuurlijk is Blaire ook hier! Dat is ook de reden waarom ik me gister suf heb gezocht naar de oplader van mijn Switch, om de game waar Blaire in zit (Animal Crossing) te spelen! Ik heb mijn hele kamer op z’n kop gezet! Waar die oplader uiteindelijk lag? In de bovenste la van een van mijn ladekastjes! Had ik weer eens met mijn neus gekeken!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik had jullie een foto van de reclame met de KPN-kat beloofd! Maar helaas gaat dat niet omdat mijn tante ziek is! Als troost bied ik jullie dit hele leuke liedje uit Animal Crossing aan!

P.S.P.S. Ik bedenk me net dat ik vandaag ook gewoon dus een Luc’s Weetjeshoek had kunnen schrijven!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: