Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag maar eens mijn DJ-set aangesloten!

Beste lezers,

Gisterenavond kwam mijn vader op het idee om mijn dj-tafel die ik een paar jaar geleden voor kerst had gekregen, maar eens aan te sluiten op mijn laptop! Dus vanmorgen, terwijl ik onder de douche stond, kwamen er opeens vreemde geluiden uit mijn kamer! Wat bleek later, toen ik me aangekleed had en naar mijn kamer gelopen was; mijn vader was wat aan het aankloten met de DJ-software die bij die tafel zat!

Nou wil ik wel gaan aankloten met die DJ-set, het enige probleem is is dat die software geen ingebouwde Spotify ondersteuning heeft! Dus moet ik net zoals vroeger weer muziek van YouTube halen om met die DJ-set aan de slag te gaan! Nou weet ik al welke muziek ik wil (zoals de liedjes uit Rabbids Go Home, Als ik jou zie, Wereldbol en Driftveil City!) Alleen ben ik bang voor malware op mijn pc die mijn hele laptop naar de filistijnen helpt. Daarom vraag ik aan jullie; Kennen jullie een site waarmee ik veilig (dus zonder malware en virussen en zo) muziek van YouTube kan halen? Laat het me weten in de comments!

Het programma wat ik gebruik om te DJ’en!

Ook ga ik vanavond uit eten bij Proeflokaal Bregje in Nijmegen, omdat mijn oma jarig is (die van de IKEA ja!) Maar ik en mijn ouders vertrekken denk ik al wat eerder naar de stad omdat we ook naar de kermis willen. (Ja, mijn moeder is verslaafd aan die crane games of grijpmachines of hoe die dingen ook heten. Je kent ze wel!)

Maar de avond ben ik gewoon hier thuis met mijn broertje, omdat mijn ouders nog een ander feest hebben bij een tante van mij!

Ik hoop dat jullie me echt willen helpen met het vinden van een goede site voor muziek van YouTube!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik wil misschien ook een foto bij een reclamebord als we in de stad zijn! Misschien hangt die KPN-kat reclame er wel! Maar nu ga ik eerst Simsen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: