Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik was gisteren in Utrecht!

Beste lezers,

Gisteren was ik niet bij TriUnity, ondanks dat het maandag was. Waar ik dan wel was? Ik ging met mijn tante de stad in. En niet zomaar een stad, maar Utrecht.

Ik moest namelijk nog een vakantiecadeautje kopen voor mijn moeder, voor mijn vader had ik al iets, namelijk een beschermhoes voor zijn nieuwe MacBook (dat wilde hij per se) en mijn moeder heeft het nieuwste boek van Lucinda Riley gekregen. Ook heb ik de Reuzenperzik gekocht, een van de weinige Roald Dahl boeken die ik niet in mijn bezit had. En ook nog de game Pokémon Legends Arceus. Een game voor op de Nintendo Switch.

Naast dat we dus waren wezen winkelen; hebben we natuurlijk ook geluncht in Utrecht. Een echt Utrechts broodje! Broodje Ben. Ik had een stokbroodje (en dat was dus gewoon een half stokbrood) carpaccio, en mijn tante had dus een broodje gezond, zonder ovale dingen (eieren) erop. Tijdens de lunch zag ik ook een reclamebord staan van de stichting Pink Ribbon en toen kwam ik op het idee deze maand een limited edition Pokémon plushie van Serena te bestellen. (zie foto hieronder). Ik weet ook niet hoe mijn brein dit heeft bedacht, maar ik denk dat het zo gegaan is: Pink Ribbon>borstkanker>borsten>vrouwen>meisjes>meisjes in anime>Serena. Tja, wat kan ik zeggen. Mijn brein neemt heel vaak vreemde afslagen. Maar daarom ben ik ook dit blog begonnen. Om mensen een inkijkje te geven in mijn hoofd.

Na de lunch zijn we nog even bij de SoLow geweest, want Alie had nog wat nodig voor een glitterfeest. En het stond daar natuurlijk vol met bewegende kitscherige Halloweenmeuk. Daar heb ik natuurlijk ook nog een foto van, maar die heeft Alie op haar telefoon, en die heeft ze me nog niet gestuurd…

En wat is een bezoekje aan Utrecht nou zonder een bezoek aan het Nijntje museum. Ik ben niet echt binnen geweest. Maar ik heb wel een foto genomen van een pluche van het hondje Snuffie.

Helaas heb ik de reclameposter met de KPN-kat nergens gezien….. Jammer.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Het is vandaag dierendag, en ik heb vanmorgen gelezen dat BN’ers foto’s nemen met dieren. Dus hierbij een foto van mijn knuffeldier/vosje Freekje.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: