Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb gisteren een nieuwe knuffel besteld (voor oktober)

Beste lezers,

Ik val maar gelijk met de deur in huis; ik heb gisteren een nieuwe pluche besteld (voor oktober alvast!). Ik mocht het eigenlijk niet, maar er was er nog maar 1 en ik was bang dat iemand anders m zou kopen en dat zou ik best jammer vinden! Het is best een schattige pluche namelijk! Kijk maar!

Bij de webshop waar ik m had besteld zeiden ze dat hij vrijdag bezorgd zou worden (of zaterdag) en dan komt waarschijnlijk alles uit. Ik heb wel besloten dat ik dan voor de rest van oktober dan niets meer zou kopen en pas in november weer.

Maar even over de knuffel: In de Sims is ze Aukje van Hees, een zangeres die ook nog eens geheim agent is! Ze heeft twee hitjes gehad, namelijk Wereldbol en Als ik jou zie. Tegenwoordig is ze niet meer zo in trek, en dat komt omdat mensen erachter zijn gekomen dat haar muziek “meuk” is. en dan gebruikt Lucas, de zoon van Cyril Hearsay, haar muziek ook nog eens als trollsong om mensen mee te klieren. Aukje heeft twee vrienden, waarvan ik ook knuffels heb, namelijk Terrence Game en Luc Nefario! Aukje houdt verder heel erg van videogames en social media, en soms zingt ze nog wel eens wat. Ze is gebaseerd op Aukje Fijn.

Als ik de knuffel heb doe ik natuurlijk een interview met haar! En dan maak ik een foto van haar op mijn wereldbol met de tekst “Wereldbol” en “Didididam” erbij!

Maar wat zal ik doen, zal ik wachten tot na Kaapverdië of zal ik m als ik m krijg gelijk al openmaken en meenemen naar Kaapverdië? Laat het me weten in de comments

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik had het vanmorgen met mijn moeder over die keer dat ik zout bij mijn moeder in de cola had gedaan. De reden was dat ik gisterenmiddag (als grapje) een spin bij haar in bed gelegd had en daarom moest ze aan die cola-stunt denken.

Advertentie

2 gedachten over “Ik heb gisteren een nieuwe knuffel besteld (voor oktober)”

  1. NOG EEN VOOR OKTOBER? Dus één voor begin oktober, één voor de vakantie in oktober en één aan het eind van oktober? Wat een verwennerij!!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: