Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben fokking excited vandaag!

Beste lezers,

Ik heb net gehoord dat de knuffel die ik heb besteld geleverd is… bij de buren. Ik krijg nu een heel heftig deja-vu moment. Ik hoop dat die buren thuis zijn vanavond. Want dan ga ik m ophalen. Of, als ik mijn vader straks heel lief aankijk, dat hij hem voor me wil ophalen. Hoe dan ook, dit is best leuk, want die pluche wilde ik al heel lang! Het is namelijk die pluche van Serena uit Pokémon! Vanavond post ik een foto! (of straks)!

De foto van Aukje zoals beloofd!

Verder ga ik binnenkort ook op vakantie naar Kaapverdië, ook al was ik vanmorgen even bang dat het niet doorging, want onze kat is gevonden! Nee, niet Mallow, maar Milky, onze andere kat die toen weg was waarover ik een liedje heb geschreven. We weten niet of hij het is maar alles signalen wijzen op “ja”.

Maar mijn vader heeft ook gezegd dat ik me geen zorgen hoef te maken dat de vakantie niet doorgaat. Want dat hebben we nu eenmaal geboekt en dat kunnen we niet zomaar verzetten. Dus heb ik ook al bedacht welke knuffels ik mee wil nemen: namelijk Team Salsa Tequila, die bestaat uit Aukje van Hees (die Serena-knuffel dus) en mijn andere knuffels Terrence en Luc Nefario. Ik weet niet hoeveel pluches ik maximaal mee mag nemen op vakantie van mijn ouders, maar in ieder geval die drie. Als ik er meer mee mag nemen dan gaan sowieso Blaire en Donnie Smits ook mee!

Aukje en haar vrienden, ofwel: Team Salsa Tequila!

Trouwens, een beetje slecht nieuws. Mijn vader wil niet de knuffel ophalen bij de buren, want hij moet met een andere collega van mij aan de slag (ik ben nu op werk!). Hij zei dat hij misschien vanmiddag tijd heeft, maar niet nu! Jammer……

Aan de andere kant: Ik mag wel de hele dag Sims spelen vandaag! Omdat ik morgen vakantie heb! En we gaan vlamtosti’s maken!

Een screenshot van de Sims!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Het kan even duren voordat ik de knuffel heb! Dus verwacht vanmiddag of vanavond een edit met de foto’s van de knuffel en Team Salsa Tequila!

P.S.P.S. Ik wou eigenlijk een Luc’s Weetjeshoek schrijven over de Indische keuken en Chinese restaurants in Nederland! Die houden jullie dus nog even van me tegoed!

Advertentie

3 gedachten over “Ik ben fokking excited vandaag!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: