Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wie is Aukje van Hees?

Beste lezers,

Zoals ik gisteren heb geblogd heb ik gisteren een nieuwe knuffel gekregen. Of nou ja, gekregen, ze werd geleverd nadat ik haar had besteld. En ik zeg hier haar, want mijn knuffel is een meisje; Aukje van Hees om precies te zijn, en vandaag ga ik wat meer over haar vertellen.

Aukje van Hees


Informatie
Geslacht
Vrouw
Woonplaats
Malden, Gelderland
Center City, Californië, Verenigde Staten
Natiestaat
Nederland
Familie
Lusamine van Hees (moeder)
Joshua Isimo (oudere broer)
Andreas Isimo (vader)
Heinz Doofenschmirtz (stiefvader)
Vrienden
Lucas Hearsay AKA Luc Hopman
Terrence Blauw
Luc Nefario
Julie van Utrecht
Kane Darling
Blaire Nefario

Beroep
Zangeres
Geheim agent
Verschijnt in
Likybincity
Likybincity: nieuwe avonturen in centrumstad
De wereld van Aukje!

Persoonlijkheid
Aukje is een heel aardig en beleefd meisje, hoewel ze in het begin van haar puberteit opstandig was en haar moeder niet gehoorzaamde. Naast haar vriendelijkheid is ze erg behulpzaam, altijd bezorgd over wat haar vrienden doen, vooral Luc Nefario en Donnie, en doet ze haar best om hun opgewektheid te bewaren. Ze heeft ook een passie voor mode en kleding, altijd op zoek naar de mooiste en meest stijlvolle outfits om te dragen. Als gevolg hiervan haat ze het om vies te worden en doorweekt te worden in de modder. Net als Lyndsay Ventura is Aukje ook dol op het uitproberen van de verschillende populaire eetgelegenheden in steden en dorpen, vooral desserts. In tegenstelling tot Karin Davis is Aukje echter erg bescheiden en ingetogen – op een bepaald moment in de anime raakte ze bijna gewond toen ze ervoor koos haar rok naar beneden te houden terwijl ze viel in plaats van een veilige landing te maken. Ze raakt ook ongelooflijk snel in de war en schaamt zich heel gemakkelijk, vooral wanneer iemand haar plaagt over haar niet-zo-geheime verliefdheid op Terrence. Ze wordt ook snel jaloers als iemand, zoals Svetlana, een Vladilandse uitwisselingsstudent, probeert Terrence van haar af te pakken.

Oorspronkelijk was Serena onzeker over welke paden of carrières ze in het leven moest volgen, en ze sprak ookveel ambitie uit om, net als haar buurjongen Luc Hopman (ofwel: Lucas Hearsay), terwijl haar moeder wilde dat ze premier of CEO zou worden , of iets succesvols dat normaal gesproken wordt geassocieerd met mannen. Echter, na een gesprek met haar beste vrienden over haar dromen, begon ze uiteindelijk te denken dat het niet hebben van een vastgesteld doel een probleem was voor haar toekomst als Trainer. Uiteindelijk besloot ze dat het haar doel was om zangeres te worden, en sindsdien traint ze ijverig zowel zichzelf als haar Pokémon, aangezien ze ook parttime Pokémon-trainer is. Nadat ze succes had met haar eerste hit “Wereldbol“, kreeg ze een anonieme brief met alleen een afzenderadres erop, de brief was een acceptatiebrief van Het Agentschap, een spionagebureau met hoofdkantoor aan de Prinsengracht in Amsterdam onder leiding van Kane Darling, de brief werd gestuurd door niemand minder dan Kane Darling zelf. En zo werd Aukje een geheim agent,

Door haar carrière als geheim agent maakte Aukje een grote verandering in haar persoonlijkheid door. Ze werd een heel sterk en vastberaden meisje, zoals te zien was toen ze zichzelf herinnerde aan Lucas’s motto: “Als je het droomt, doe het dan!”, en wanneer ze hits voor haar Pokémon kreeg. Aukje gaf zichzelf echter soms de schuld van problemen die zich voordeden of wanneer ze ruzie had met haar vrienden, ondanks dat iedereen om haar heen haar vertelde dat het in orde was of haar verzekerde dat het niet haar schuld was.

Vaardigheden

De clip van Als ik jou zie, de andere hit van Aukje van Hees.

Serena blijkt een ervaren bakker te zijn, omdat ze ervan geniet om regelmatig voor haar vrienden en Pokémon te bakken, maar ze kan ook goed koken. Ze heeft ook wat vaardigheden in debatteren omdat haar moeder een politicus is, vanwege de opvoeding heeft ze een unieke charme als het gaat om het geven van toespraken en haar collega’s trekken bijna allemaal zonder twijfel naar haar toe. Serena weet ook hoe ze de geesten van mensen moet opvrolijken wanneer ze iemand naar beneden ziet. Ze heeft altijd geprobeerd Ash op te vrolijken tijdens Pokémon-gevechten. Serena is uitgegroeid tot een geweldige performer en danseres, wat te zien is in de vitrines waar ze binnenkwam. Ze werd een goede vechter, aangezien ze de gevechten van Ash lange tijd bekeek, en ze bleek ook behoorlijk goed te zijn in vissen. Hoewel ze zichzelf als een goede zangeres beschouwt, beschouwen sommige mensen, zoals Takuma Kimura en Lyndsay Ventura, haar muziek als de slechtste muziek ooit. Takuma noemt het zelfs “meuk”, en met Lucas die Wereldbol gebruikt als een trollsong,wordt haar reputatie er niet beter op.

Etymologie
Aukje is een Friese meisjesnaam, een jongensvariant is Auke. In de zeventiende eeuw werd de naam Aucke ‘verlatijnst’ tot Augustinus. Augustinus betekent ‘verheven, eerwaardig’. Bekende dragers van de naam zijn onder meer Aukje Nauta (wetenschapper) en Aukje Kuipers (ondernemer). Aukje is vanaf nu ook een vaste kijker bij de Elfstedentocht. Dankzij de kunstenaar Evert van Hemert kijkt er bij alle elf steden een Aukje uit naar een nieuwe Elfstedentocht. De inspiratie achter Aukje, Aukje Fijn, heet ook zo.

Ik hoop dat jullie nu wat meer weten over deze knuffel en willen jullie meer van dit soort “Wikipedia”-achtige blogjes over Likybincity zien? Laat het weten in de comments!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik ga zometeen misschien naar de stad om de laptophoes die mijn vader als vakantiecadeautje had gekregen te ruilen, maar dat hangt er vanaf of de kat waarover mijn ouders laatst hebben gehoord wel echt onze kat is! Tja, prioriteiten!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: