Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ontmoet Team Salsa Tequila in de Sims!

Beste lezers,

Zoals jullie misschien hebben vernomen heb ik een nieuwe pluche; en natuurlijk heb ik die nieuwe pluche ook gemaakt in de Sims, inclusief vriendenclub. Willen jullie weten wie dat zijn?

We beginnen met het hoofdpersonage, oftewel ik. Ik denk dat ik jullie niet zo veel over deze knakker hoef te vertellen, want jullie kennen m al. Ik ben het namelijk.

Dit is Aukje van Hees, mijn nieuwste pluche op moment van schrijven en een van mijn beste vrienden. Ze is een kindsterretje wat helaas vergeten is, maar af en toe probeert ze het nog steeds. Ze heeft ooit twee hitjes gehad in Likybin, dat waren Wereldbol en Als ik jou zie! Verder is Aukje ook dol op videogames, maar ook op dingen die typisch zijn voor een meisje, zoals winkelen. Ook is ze erg dol op lekker eten. Haar beste vriend, hoewel ze erg verschillen, is Terrence Blue, die ook vrienden met mij is. Aukje is geboren op 12 februari 1999. Meer over Aukje willen weten? Volg dan deze link. De inspiratie achter Aukje komt van de zangeres Aukje Fijn. Weten we dat ook weer.

Dit is Terrence Blue. Mijn andere beste vriend. Hij is een videogamelivestreamer en let’s-player die daar dus zijn voornaamste inkomen vandaan haalt. Zoals een echt gamer betaamt is hij heel veel bezig met videogames, ook al vindt hij het ook leuk om gewoon lekker de stad in te gaan met mij en Aukje, wat meestal resulteert in dat wij de aankopen van Aukje mogen dragen. Maar aan de andere kant, vindt Aukje het wel leuk om bij de Gamezcorner (soort Nedgame/GameStop) te kijken. Dus zo verschillend zijn ze niet. Terrence en Aukje zijn al sinds groep 6 vrienden. Ze hebben ook op dezelfde middelbare school gezeten. Terrence is naast een gamer en nerd, ook erg romantisch. Maar als hij weer eens met een meisje flirt, wordt hij door Aukje aan zijn oor weggesleurd, omdat Aukje stiekem romantische gevoelens voor hem heeft. Terrence is geboren op 20 april 1998 en gebaseerd op twee van mijn beste vrienden uit mijn middelbare schooltijd qua persoonlijkheid. Terrence heeft de Amerikaanse nationaliteit, maar woont gewoon in Nederland, meer specifiek in Wijchen.

En natuurlijk hebben we ook huisdieren, het zijn twee Pokémon, Meowth en mijn Fennekin Freekje! Meowth heb ik gekregen van Jessie en James (ja die!) dat zijn in de Sims namelijk de buren van Terrence’s ouders!

En natuurlijk hebben we ook een huis, een penthouse welteverstaan! Hier zijn wat foto’s!

Ik hoop dat jullie dit blogje over mijn virtuele vriendenclub leuk vinden! Trouwens, mijn vriendenclub heeft ook zijn eigen lied! Namelijk Salsa Tequila, daar is de groep naar vernoemd, duh!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. De kat waarvan we eerst dachten dat het Milky was, dat bleek Milky helemaal niet te zijn, nu moeten we dus een nieuwe naam gaan verzinnen! Iemand ideeën, het moet wel met een M zijn! Laat een naamsuggestie achter in de comments!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: