Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Welkom in Kaapverdië!

Beste lezers,

Vannacht ben ik weer eens op vakantie vertrokken, ik ging namelijk naar Kaapverdië. Tja, ik wou liever een citytrip naar Berlijn maar mijn ouders wouden per se een zonvakantie! Dat vind ik best jammer, maar het is niet anders! Mijn ouders (en dan vooral mijn vader) zijn zonaanbidders en hebben dus wat minder op met Centraal-Europa, want dat heeft hetzelfde “kutklimaat” als Nederland! Mijn moeder wilde liever naar de Canarische Eilanden of Griekenland, maar mijn vader vond dat “te koud” en zocht het liever wat zuidelijker! Mijn vriend Cyril Hearsay zegt: “Stuur die man naar Pitcairn! Dan heb jij er geen last meer van en dan kan jij met je moeder naar Gran Canaria of Tenerife! En je vader is dan “zuidelijk”!” Tja, tegen Cyril kan ik niet op met mijn argumenten!

Het eiland Pitcairn!

De reis naar Kaapverdië was best hectisch, zo moest ik vanmorgen om 02.00 uur (of 2 AM voor de westelijke taalburen van Nederland) op om naar Schiphol te gaan! Waarom vanaf Schiphol? Omdat dat de enige luchthaven in Nederland is vaarvandaan intercontinentale vluchten (Daarmee bedoel ik vluchten naar locaties buiten Europa) vertrekken! Op Schiphol had ik de hele tijd honger en toen kreeg ik van een vreemde zomaar twee krentenbollen! Bedankt nog daarvoor! Daarna gingen we boarden en toen kreeg ik ook nog een leuk keycord waaraan ik na wat onderzoek mijn knuffel Aukje had bevestigd! Naast Aukje heb ik ook nog bij: Akira, Donnie Smits, Cyril Hearsay en Terrence Blue!

Op naar Kaapverdië! Jeej!
De knuffels die ik mee heb!

Ik hoop dat ik een leuke tijd tegemoet ga in Kaapverdië! In ieder geval past mijn opa op het huis en de huisdieren (en Joshua)!

Trouwens Kaapverdië ligt in dezelfde tijdzone als de hometown van Donnie Smits; namelijk UTC-1!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik noemde Berlijn in het begin van dit blogje! Ik wil nog steeds naar Berlijn, oorspronkelijk met een vriend, maar omdat dat steeds niet doorging en uitgesteld werd, is naar Berlijn met mijn ouders ook goed! Maar dan moeten zij wel dokken voor een pluche bij de GameStop! (soort Duitse Nedgame)

P.S.P.S. Er is ook een hele leuke Totally Spies aflevering met als thema luchtvaart! Ik zal niet teveel spoilers geven, maar je kunt hier klikken om m te kijken!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: