Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Kaapverdië-dagboek: dag 2

Beste lezers,

Gisteren ben ik aangekomen op het altijd mooie Kaapverdië en ik moet zeggen, het is best mooi hier! Strandvakanties zijn niet zo mijn ding (ik doe liever aan citytrips!) Maar hier is t echt mooi! En het ligt in de thuistijdzone van Donnie Smits! Meer over zijn thuisland in een ander blogje! (als we ooit een aspirant-geoficticus bij TriUnity krijgen!)

Maar hoe zag deze eerste dag er dan uit? Nou, eerst stond ik op, ging muziek luisteren, en daarna had ik ontbijt! Er was bij het restaurant een enorm ontbijtbuffet en ik wilde een Engels ontbijt! En wat had mijn vader voor me gehaald? Een Engels ontbijt, met een lekker gepocheerd eitje, bacon, worst, witte bonen in tomatensaus…. Nou ja, het hele pakket dus! Er zat zelfs een donut bij!

Daarna gingen we naar het zwembad, ik heb tot de lunch bij het zwembad gelegen, na de lunch was mijn tablet namelijk zo leeg dat ik m moest opladen, bovendien wilde ik Simsen!

Bij het zwembad wel mooi deze foto gemaakt!

Op een onbewoond eiland………

Voordat we gingen lunchen zijn we trouwens naar het kledingwinkeltje geweest hier op het resort! Daar heb ik een mooi Kaapverdië-shirt gekocht! Ik zal morgen een foto hier posten van mij in mijn nieuwe shirt! (Ik heb er zelfs twee!)

Na de lunch heb ik even Pringles paprika smaak gekocht en daarna zijn we naar de kamer gegaan waar ik lekker ging Simsen met de familie Nefario!

Nu is het wachten op het diner! Mijn lunch was trouwens een AVG’tje (aardappels, groente, vleesmaal)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik wilde eigenlijk een blogje schrijven over hoe het voor mij is om autisme te hebben, maar dat doe ik wel een andere keer! Ik ben nu op vakantie!

Advertentie

2 gedachten over “Kaapverdië-dagboek: dag 2”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: