Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Kaapverdië-dagboek: dag 5

Beste lezers,

Het is alweer de 5e dag dat ik op Kaapverdië ben, en dat betekent dat ik nog 2 dagen heb voordat ik weer huiswaarts keer, ik heb erg zin om naar huis te gaan, ook omdat mijn ouders me beloofd hebben dat de dag nadat we teruggekomen zijn, dat we naar Düsseldorf zouden gaan en naar de GameStop aldaar. Ook ga ik als ik thuis ben een nieuwe knuffel bestellen; namelijk de tweelingbroer van Donnie Smits (zie foto hieronder). Ik kan vanaf Kaapverdië niet op de site van de GameStop, waarschijnlijk omdat er in Afrika (waar Kaapverdië toe behoort) veel oplichters zitten. Maar ik ben geen oplichter, ik ben gewoon een toerist!

Donnie (links, met beide ogen open) en zijn tweelingbroer Quinn (rechts, met een knipoog!)

Waarom ik m niet nu al bestel? Omdat ik op een openbare wifi zit en je dan geen bankzaken moet doen, want dan weten ze zo mijn bankgegevens te achterhalen.

Ook ben ik verdergegaan met mijn boek: Het leven van Donnie Smits; een alternatieve geschiedenis van Wijchen. Ik ben al bij hoofdstuk 4 waarin Donnie met de familie Nefario en zijn tweelingbroer naar de stad gaat om kledij en een laptop te kopen, kleding omdat zijn kleding eerder in het verhaal onder de struif kwam omdat hij de drone van Luc Nefario aan het bestuderen was.

Zo schrijf ik een boek!

Willen jullie de cover van het boek ook nog zien? Die heb ik zelf gecreëerd en ik ben er best trots op!

De cover van mijn volgende boek! Het boek is losjes gebaseerd op het boek Daar is hij weer!

Ik hoop dat dat boek snel af is! En ik weer verder kan aan een volgende over hoe Aukje van Hees bij Het Agentschap is gekomen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Tijdens het schrijven vind ik het altijd leuk om muziek te luisteren! Wat ik dan luister? Hitlijstjes zoals deze of deze!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: