Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Kaapverdië dagboek: dag 6

Beste lezers,

Vandaag is alweer mijn een-na-laatste dag hier op Kaapverdië, want morgen is mijn laatste dag hier en dinsdag ga ik alweer naar huis! En dat terwijl er dinsdag een belangrijke Sims-livestream is die ik wil volgen! Dat betekent dus: TOTALE PANIEKTOESTAND! Maar gelukkig is een wonder van het internet dat als we geland zijn op Schiphol en we in de auto zitten op weg naar huis, ik het allemaal in kan halen!

Vandaag heb ik een zeer relaxt stranddagje gehad en terwijl ik op het strand zat zat ik Tweakers en boeken te lezen op mijn tablet! Hoe ik Tweakers kon lezen? Simpel, ik heb een paar pagina’s van Tweakers gedownload op mijn tablet! Slim he?

Ook heb ik een foto gemaakt van mijn knuffel Aukje op het strand! Kijk maar!

Nadat we bij het strand waren geweest gingen we eerst even ons op de kamer opfrissen en daarna gingen we lunchen! Voor de lunch had ik een hamburger met friet! Lekker!

Daarna gingen we terug naar de kamer, zodat ik lekker de middag voor mezelf kon hebben! En daar ben ik nu van aan het genieten!

En toen ik terugkwam op de kamer, hadden ze schoongemaakt en trof ik dit aan:

Mijn ouders zijn ondertussen aan het koffieleuten (alweer!)

Trouwens, als ik terugkom van Kaapverdië mag ik alweer een knuffel kopen voor november! Ik zit er tussen twee te twijfelen, namelijk deze en deze! Voor welke zal ik gaan? Laat het me weten in de comments!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Weet je nog dat ik gisteren blogde dat ik misschien naar Düsseldorf zou gaan donderdag? Het is uiteindelijk toch Kleef geworden! Niet te verwarren met Cleveland! Als we daar donderdag heen wilden dan moeten we woensdag meteen weer naar Schiphol en hop op een intercontinentale vlucht richting de USA!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: