Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dit was me de vakantie wel zeg!

Beste lezers,

Vandaag is het mijn laatste dag in Kaapverdië, en ik moet zeggen; Het was een best leuke vakantie! Ook al ben ik het resort eigenlijk niet uit geweest!

Vandaag wilden mijn ouders dat ik meeging naar het strand, maar dat wilde ik niet omdat het allemaal een beetje spannend is voor morgen! En dan praat ik niet over die Sims livestream! Ik bedoel ik vind het nog een beetje spannend, dat ik weer dat hele end kan vliegen en morgen pas om like 02:30 op woensdag thuis ben! Ik bedoel; ik kan een dag niet Simsen; TOTALE PANIEKTOESTAND! Nee, zo erg is het echt niet hoor! Maar ik hou van overdrijven!

En nadat we in Kaapverdië zijn geweest, de donderdag om precies te zijn, ga ik naar Duitsland, om boodschappen te doen, en ja, een pluche te kopen! Ik heb al een mooie gezien op de site van GameStop, dus ik hoop dat ze die hebben (een meiske met groen haar en een bril)! En nadat ik in Kaapverdië ben geweest ga ik natuurlijk ook weer een pluche kopen bij Nedgame! Ik heb al een mooie gezien!

Ik noem m Gladion en hij is de broer van mijn knuffel Terrence!

Verder heb ik ook nog deze hele leuke ansichtkaart voor jullie!

Maar het was echt een leuke vakantie, maar ik vind het ook weer fijn om naar huis te gaan!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Stel dat ik mijn ouders zo ver had gekregen in plaats van een vakantie in een resort op Kaapverdië, een citytrip naar Berlijn te laten boeken! Zouden mijn blogjes dan anders zijn? Laat het weten in de comments!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: