Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Dat was me de terugvlucht wel gisteren!

Beste lezers,

Gisteren heb ik niet kunnen bloggen omdat ik de hele dag aan het reizen was, ik was namelijk op vakantie in Kaapverdië, wat op zich best een leuke vakantie was, al ben ik zelf niet (meer) zo van het “op een resort zitten en verder niks doen” type vakantie en ben ik zelf meer van de citytrips naar grote steden (bijvoorbeeld Berlijn). Maar misschien ligt dat gewoon aan mijn leeftijd en vind ik resorts over een paar decennia, als ik zelf kids heb, wel weer leuk.

Maar afijn, die terugvlucht dus, nou, het begon goed, eerst vlogen we 10 minuten waarna we een tussenlanding maakte op Sal, een ander eiland van Kaapverdië (wij zaten op Boavista). Pas rond 16.00 uur Kaapverdische tijd (19.00 uur Nederlandse tijd) begon ik me pas echt zorgen te maken, want toen begon die Sims-livestream, die, zo bleek later, toch niet zo interressant was, behalve dan dat er nieuwe DLC voor Sims 4 aangekondigd werd, en de Sims 5, waarvan de eerste beelden getoond werden, de officieel aankondiging volgt denk ik later!), maar toch heb ik me nog aardig weten te vermaken door e-books te lezen en muziek te luisteren. En ik heb ook een paar mooie foto’s gemaakt van Rotterdam van boven, waarbij ik aan het programma “Nederland van boven” moest denken wat ik op de basisschool heb gezien.

Gemaakt vanuit het vliegtuig!

Maar ik heb wel genoten van de vakantie op Kaapverdie, van mij krijgt ie een 7.5/10. En waarom een 7.5? Omdat ik het wel een leuke vakantie vond, al had ik liever een citytrip gehad!

Morgen ga ik met mijn ouders trouwens boodschappen doen in Kleef, en naar de GameStop natuurlijk, ik heb al wel een paar mooie gezien waarvan ik hoop dat ze die hebben!

En dan volgende week weer aan het werk… maar nu ga ik eerst het restje Maltesers en M&M’s opeten van gisteren!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik ben weer blij om thuis te zijn bij mijn knuffel Joshua! Die heb ik het meest gemist!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: