Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben vandaag in Duitsland geweest (en ik heb een nieuwe knuffel die ik al heel lang wilde!)

Beste lezers,

Ik ben vandaag met mijn ouders in Duitsland geweest, om boodschappen te doen, want ja, in Duitsland zijn de boodschappen goedkoper dan in Nederland. Of zo heb ik het vernomen!

Nou, ja, het begon niet met boodschappen doen, eerst gingen we naar Kleef want mijn moeder moest dagcrème hebben van de Rituals, en die konden we toen niet vinden, dus we gingen maar naar de drogist, maar ja, mijn vader en ik snappen net zo veel van schoonheidsproducten als mijn moeder van ICT (bijna niks dus) en mijn vader hielp mijn moeder tevergeefs zoeken, en ondertussen zag ik dat de drogisterij waar we waren ook o.a. Sprite verkocht, dus ging ik vragen aan mijn ouders of ik Sprite mocht kopen omdat ik verschrikkelijke dorst had. Uiteindelijk hebben we wel iets gevonden, maar dat was nadat we bij de GameStop waren geweest!

Ja, jullie lezen het goed, we zijn bij de GameStop geweest! En daar mocht ik, Lucas dus, weer wat uitzoeken. Uiteindelijk koos ik voor een knuffel die al best lang op mijn wishlist staat, namelijk die op onderstaande foto.

Het meisje is nieuw!

De knuffel die ik heb gekocht heb ik Medici Harmonia genoemd. Medici, naar het eiland waar ze is verwekt (waarvan ik nog steeds niet weet in welke tijdzone het ligt…), haar ouders geven hun kinderen altijd de naam van de plaats waar het verwekt is (of een van de namen). En Harmonia omdat ze de zus is van mijn knuffel Natural Harmonia, die voluit Natural Phillippines Harmonia heet. Dat is, zoals ik al eerder heb gezegd, omdat hun ouders hun kinderen vernoemen naar de plaatsen waar ze verwekt zijn! Afijn, heel verhaal, schrijf ik misschien nog een blogje over!

Daarna gingen we dus boodschappen doen, dat ging best soepel! Al wilde ik wel wat drinken. Uiteidelijk heb ik mijn ouders zover gekregen dat ze een sixpack Sprite en een sixpack ijsthee (zonder prik, dus die kan ik lekker in mijn Dopper doen en meesmokkelen naar TriUnity! Als ik mijn Dopper ten minste nog kan vinden…) kochten!

Daarna gingen we naar huis, en toen stopten mijn ouders even ergens om pompoenen te halen, en toen besloot ik om mee te zingen met het liedje Tranen Gelachen van Guus Meeuwis! Maar dan met mijn eigen tekst! Maar voordat het liedje was afgelopen waren mijn ouders terug en toen ik vroeg wat ze ervan vonden, zei mijn vader “Jammer dat die pompoenen niet in mijn oren passen, want je zong redelijk vals!” Dus ik denk dat ik mijn zangtalenten voortaan tot de douche en karaokeavonden moet beperken! Die parodie post ik trouwens zondag hier op het blog!

Ik had dus best een leuke dag in de Bondsrepubliek Duitsland!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Bij het boodschappen doen mocht ik brood, en pretzels pakken, en heb ik ook nog een lekker pizzabroodje voor mezelf gescoord! Wel met wat moeite!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: