Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb nu een FANDOM-account!

Beste lezers,

Gisteren, zo ongeveer tussen 20.00 en 21.00 uur, vroeg ik me weer eens af welke tijdzone het eiland Medici zou hebben als het echt bestond. Je weet wel, dat fictieve eiland waarnaar een van mijn knuffels is vernoemd omdat ze daar zogenaamd verwekt is.

Dus toen heb ik even een account aangemaakt bij FANDOM (een platform waarbij je zelf je eigen soort Wikipedia kan aanmaken over een bepaald onderwerp, zo is er een over Totally Spies, en een over Sims, en er zullen vast nog meer zijn!) om te vragen welke tijdzone Medici had, om die discussie dus te beëindigen, en vanmorgen zag ik dus dat er een reactie was! Volgens de persoon die gereageerd had ligt Medici in dezelfde tijdzone als wij (en dan bedoel ik dus Nederland)!

Toen ik dat had gevraagd ben ik maar naar de wiki van Totally Spies gegaan en heb daar, met wat trial-en-error, een plaatje toegevoegd aan de galerij van Cyril Hearsay, namelijk een plaatje van Cyril’s gezicht wat nog miste op die site! (zie onderstaande foto!) Vanmorgen zag ik ook dat ze de etymologie van de naam Cyril hadden toegevoegd, dus daar wou ik ook een aparte paragraaf voor maken, maar dat lukte niet helaas! Ook heb ik de nationaliteiten van een aantal karakters uit Totally Spies aangepast, die niet goed stonden!

Dus nu heb ik een FANDOM-account, en vanmorgen kreeg ik ineens een idee… zou het niet leuk zijn als ik een wiki ging maken over mijn verhalen! Dus nu aan jullie de vraag: Willen jullie een aparte Likypedia of moet ik dat toch gewoon hier op Luc’s hoekje houden? Laat het weten in de comments!

Ik hoop dat jullie snel reageren!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik wou vandaag eigenlijk een Luc’s Weetjeshoek schrijven over Pitcairn-eiland, maar ik moest naar bed voordat ik die aflevering van Reizen Waes had kunnen afkijken! Dus die houden jullie nog van me tegoed!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: