Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

…En dan begint het gewone leven weer!

Beste lezers,

De afgelopen twee weken had ik een heerlijke vakantie! De eerste week ben ik naar Kaapverdië geweest, terwijl ik de tweede week gewoon thuis heb zitten chillen! Die vakantie op Kaapverdië was wel leuk, alleen zou ik als ik mocht kiezen, toch liever op een citytrip zijn gegaan naar een Europese stad waar ik nog nooit geweest ben (zoals Londen of Berlijn) maar ja, mijn ouders wilden per se een zonvakantie, want “ze moesten nodig een keer opladen”! Kan dat niet terwijl je een citytrip doet, denk ik dan!

En dan is het weer maandag en moet je weer naar werk! Althans, ik wel! Nou had ik er eigenlijk ook wel zin in om naar werk te gaan (om iedereen mijn nieuwe pluche Medici Harmonia te showen waarover ik morgen een blog ga schrijven over haar familie, of woensdag!)

Persoonlijk heb ik er wel zin in om weer naar TriUnity te gaan, vooral ook omdat ik een nieuwe progammeercursus aan het doen ben bij FreeCodeCamp (JavaScript) en ik begin het best wel te begrijpen! Maar hopelijk mag ik ooit een keer weer verder met mijn cursus creatief schrijven, want die heb ik nog steeds niet afgemaakt! En ik wil ook nog een cursus Photoshop gaan doen! Gewoon om vakantiefoto’s die mijn ouders hebben gemaakt zo te bewerken dat mijn pluches erop staan! Of vakantiefoto’s maken van plekken waar ik nooit geweest ben (Lees: gewoon een foto van de Brandenburger Tor van Wikipedia plukken, om mezelf en een paar van mijn denkbeeldige vrienden zoals N Harmonia en Joshua erin te shoppen!) Of gewoon om leuke wenskaartjes te maken voor de feestdagen en zo!

Joshua en zijn vriendin, Medici Harmonia! Die ga ik vanmiddag maken op de Sims!

Ik hoop ook ooit nog dat ik (met Heddy of mijn ouders) naar Berlijn ga! Mijn vader en moeder lopen er wel al op te hinten dat we de laatste week november of de eerste week december misschien……. 🤔 Maar ik geef geen garanties! Maar mocht het gebeuren, dan zal ik er zeker over gaan bloggen!

Ik hoop ook dat ik nog veel leuks ga beleven bij TriUnity, en ik vind het ook fijn om iedereen weer te zien!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. De knuffel die ik Medici Harmonia heb genoemd, die wou ik eigenlijk gaan kopen met Heddy, als ik in Berlijn was, bij de GameStop aldaar, maar laatst zag ik m bij de GameStop in Kleef en zo’n kans kun je natuurlijk niet laten schieten! Betekent dat dat ik in Berlijn geen nieuwe ga kopen? Waarschijnlijk niet, dan heb ik vast weer een nieuwe gezien op de site van GameStop!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: