Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben eigenlijk best een geluksvogel!

Beste lezers,

Net zat ik met mijn neef te appen (dat was na de storing, waar ik overigens niks van gemerkt heb omdat ik zat te werken!) en die neef zei dat ik best wel een geluksvogel was. Nou, hij zei het nadat ik zei dat hij een geluksvogel was omdat hij vakantie had.

Maar waarom was ik volgens hem een geluksvogel… Nou, ik ben vorige week of zo op vakantie geweest naar Kaapverdië, ik heb donderdag onverwachts een nieuwe pluche gekocht (Medici Harmonia weten jullie nog wel!) en vandaag zag ik in mijn agenda langskomen dat ik weer een nieuwe pluche mag kopen.

Wat me op het volgende brengt: Omdat ik recentelijk er een gekocht heb, zal ik dan nog even wachten of moet ik vandaag een nieuwe gaan bestellen? Ik weet het gewoon echt niet meer! Wat zal ik doen? Laat het me weten in de reacties! Overigens heb ik wel al bedacht welke pluche ik ga bestellen bij Nedgame als ik weer een nieuwe mag halen! Willen jullie m zien?

Die is wel cool he? Ik heb er ook al een backstory voor! Zo is zijn naam Gladion Blue en is hij de broer van mijn denkbeeldige vriend Terrence Blue, een knuffel die ik al heb!

Ik probeer nu ook mijn moeder te spreken, maar die is aan het werk! Ik wil gewoon haar (of mijn vaders) inbreng in wat slim is!

Ik hoop dat ik die pluche mag kopen van hen, waarschijnlijk wel, want ik ben een geluksvogel!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Wat vinden jullie van onderstaand eiland? Ik zal niet vertellen welk eiland het is maar onze grote vriendin Medici Harmonia is ernaar vernoemd en ze is er verwekt! Klik op de link voor meer info erover!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: