Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Zo, dat kwam als een verassing!

Beste lezers,

Vanmorgen werd ik op werk naar de centrale ruimte geroepen, want ik moest kijken wiens naam er op het bord stond dat we gebruikten als men iets had gehaald of zo, en daar stond…….. MIJN NAAM!

Wat bleek? Janneke had met de LOI gebeld over mijn cursus creatief schrijven. En ze vonden daar dat ik het zo goed had gemaakt dat ik al geslaagd was, en ik heb de cursus niet eens afgemaakt. Nu wil ik het dus van de daken schreeuwen, maar dat ga ik niet doen. Wat ik wel ga doen? Flink partyen op alle muziek die ik nu in De Sims heb gezet (Zie de P.S. voor meer daarover!)

Wat ik wel heb gedaan is twee plushies besteld bij de Nedgame! Want dit moet gevierd worden! Omdat het gewoon geweldig is, dat ik die cursus nu eindelijk heb gehaald! Na zoveel uren werk! Heb ik m dan eindelijk gehaald!

Yes ik heb het gehaald!

En nu wil ik het grote nieuws dus aan mijn vader vertellen! Maar die is nu aan het werk! Dus ik moet nog even wachten helaas!

Maar afijn, ik heb het gehaald, en daar verdien ik wel een beloning voor! Dus wat zal ik doen? Een pluche of een uitje? Of allebei?

Nah, ik heb al twee pluches besteld! Bij Nedgame! Willen jullie weten welke?

En dan vraag je je waarschijnlijk af of ik er al namen voor heb? Ja, die heb ik! Gladion en Tess namelijk! Leuke namen toch, of niet?

Ik hoop dat ik nog veel leuke dingen mag meemaken bij TriUnity!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb vandaag ook eindelijk de muziek van Rabbids Go Home in De Sims gezet, het duurde wel even, maar dan heb je ook wat! Ik kan niet wachten om het uit te proberen!

Als ik jou zie heb ik er ook al instaan, maar niet in deze map, en natuurlijk komt dat ene nummer wat ik als trollsong gebruik er ook in!

19 gedachten over “Zo, dat kwam als een verassing!”

 1. Hoi Luc: wat knap van jou dat je de cursus hebt gehaald en een diploma hebt gekregen. Heel goed van jou. Op naar je volgende diploma.
  Groetjes van Rob en Kitty ( buren van nr. 22)

  Like

 2. van harte gefeliciteerd Lucas, dit heb je super goed gedaan hoor en dat nog wel voor je helemaal klaar was met je cursus.
  En wat heb jij een leuke pluches heb je besteld.”
  Gladion en Tess zijn leuke namen, goed gekozen.

  Like

  1. Dat komt omdat ik zo creatief ben in het verzinnen van verhalen! En omdat mensen me tegenwoordig steunen bij het schrijven van verhalen! Dat is ooit wel anders geweest, op de middelbare school vonden mijn klasgenoten mijn verhalen helemaal niks, en waarom? Omdat er geen exgrappen in zaten!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: