Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik hoop dat vandaag niet in de soep loopt

Beste lezers,

Vandaag zit me gewoon niet lekker, ik weet niet wat het is, maar ik heb het gevoel dat het een pechdag gaat worden. Ik hoop dat mijn gevoel ongelijk heeft want ik wil wel dat het vandaag allemaal goed gaat. Ik hoop vooral dat de buren vanavond thuis zijn zodat ik gewoon mijn pakketje op kan halen, en dat ze niet uit eten zijn zoals een aantal keer geleden.

Natuurlijk is het niet zo gek dat ik vandaag het gevoel heb dat het een pechdag is, na de geweldige dag gisteren. Dan zijn andere dagen op eens minder of zo. Ook hoop ik dat ik vanmiddag lekker kan Simsen. Ik heb namelijk allerlei nieuwe muziek in de Sims gezet (uit heden, verleden en toekomst……. wacht eens even, dat kan helemaal niet! Je kunt niet in de toekomst kijken welke hits er dan populair worden!)

Verder hoef ik vandaag niet te programmeren omdat we een deal hebben gemaakt! Maar dan moet ik maandag wel gewoon weer programmeren! Maar dat vind ik niet erg! Die programmeercursus doe ik om uiteindelijk goed genoeg te zijn dat ik een eigen Likybincity game kan maken (Een RPG, waarbij je de rol speelt van Lucas Hearsay die het met zijn vrienden moet opnemen tegen de boosaardige Junic, die later Lucas’s broer blijkt te zijn en zijn bende, de Juul Gang, die Center City hebben overgenomen.) Tja, ik heb dit verhaal bedacht toen ik ongeveer 12 was. Het is niet het beste verhaal maar ach. Ik heb al wel bedacht hoe de graphics eruit moeten zien, een beetje zoals de game Mother 3! (Zie foto hieronder voor een voorbeeld.)

Dat heeft toch een bepaalde charme, of niet?

Maar ja, eer we zover zijn, dan zijn we heel wat jaartjes verder! Ik hoop wel dat ik ooit een Likybincity game kan maken, en dan een boek erbij om de game te promoten! Maar dan moet het niet zo zijn dat mensen het boek kennen door de game, ik heb liever dat het andersom is! Maar dat ben ik!

Verder heb ik nog dit plaatje gemaakt op de PC laatst. Ik wil m eigenlijk laten afdrukken op posterformaat, maar ik weet niet hoe dat moet, weet jij dat wel? Laat het me weten in de reacties!

Deze plaat bedoel ik! Maar eerst wil ik er een paar Sims/Likybin-pewrsonages in Photoshoppen, zoals Swan en Lucas en Cyril, etc.

Dat plaatje waarvan ik een poster wil is trouwens van de game Grow Valley, een game die ik vroeger veel speelde op sites zoals Spele.nl

Ik hoop dat het vandaag dus echt geen pechdag wordt!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik krijg net bericht dat mijn pakketje met de plushies die ik gisteren had besteld, bij de buren bezorgd is. Ik hoop dat ze thuis zijn vanmiddag!

Advertentie

Eén gedachte over “Ik hoop dat vandaag niet in de soep loopt”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: