Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben vandaag met mijn ouders in de stad geweest!

Beste lezers,

Het is weer bijna Halloween en, zoals veel van jullie weten, verkleden mensen zich dan. Meestal als iets engs zoals een spook, vampier, heks, zombie, etc. Maar dat vind ik saai en uitgekauwd. Dus ik bedacht iets origineels. Ik heb ooit aan mezelf beloofd dat ik een keer (als er een verkleedfeestje gegeven zou worden bij TriUnity) verkleed als het karakter America van Hetalia (beter bekend bij jullie als Donnie Smits) zou gaan (zie foto hieronder of klik op link). En drie keer raden wat ik vandaag dus bij elkaar heb moeten scharrelen bij onder andere de SoLow en de C&A. Juist, een Donnie Smits-outfit!

Dit karakter bedoel ik.

Ik vind dat ik erg mijn best heb gedaan een goede outfit uit te zoeken die op dat karakter lijkt! Ik heb zelfs een blonde pruik. Natuurlijk is dit ook ter promotie van mijn roman/boek “De Club van Wijchenaren”, (want de hoofdpersoon Donnie Smits is qua uiterlijk gebaseerd op die dude van Hetalia.) Wat ik eigenlijk deze zomer af wou hebben, maar het ligt al MAANDEN bij de illustrator. Tja, zo schiet het niet op. Er moeten natuurlijk wel een paar mooie tekeningen in. Hopelijk is het volgend jaar af. Ik ben al aan een tweede deel bezig, wat eigenlijk een prequel is hoe Donnie Smits in onze tijd (dus de 2020’s) is terecht gekomen.

En wat ook wel grappig is…….. normaal is het mijn moeder die veel kleding shopt altijd als we naar de stad gaan, maar deze keer niet, deze keer moest IK een nieuwe garderobe hebben voor de winter, this time the tables have turned. Dat is een Engels gezegde wat zoveel betekent als ” Nu zijn de rollen eens omgedraaid” Maar dat had je waarschijnlijk al uit de context duidelijk kunnen maken.

Ik ben helemaal klaar voor Halloween maandag! En eens zien waar de rest mee aan komt. (Hopelijk al te originele dingen)

Na het winkelen zijn we nog ergens uit eten geweest en had ik een carpacciosalade.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. De reden dat ik het vaak over originaliteit heb, is omdat ik op de middelbare school vaak van mijn klasgenoten te horen kreeg dat ik en mijn verhalen “niet origineel” waren. Daarom heeft het woord originaliteit bij mij aan hevige inflatie blootgestaan, alsof zij wel originele verhalen konden verzinnen. Maar later kwam ik erachter wat de werkelijke reden was waarom mijn klasgenoten mijn verhalen afkraakten, namelijk “te weinig/geen seksgrappen”. Tja, pubers he?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: