Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Halloween bij TriUnity!

Beste lezers,

Vandaag is het Halloween en om die reden heb ik me dan ook verkleed! En niet als een zombie of een vampier oid. Nee, ik ging voor lekker origineel en ben verkleed gegaan als Donnie Smits, een van mijn lievelingsknuffels die ik vandaag ook nog eens mee heb! (Morgen neem ik wel gewoon Gladion en Tess mee! Tess heb ik vandaag trouwens ook bij!)

Ik vind het wel jammer dat het gewoon een werkdag is, zo heb ik vanmorgen geprogrammeerd (wat overigens best goed ging!) en ben ik nu dus aan het bloggen. Ik had eigenlijk ook wel wat activiteiten willen zien zoals cupcakes versieren en zo. Gewoon, om deze dag ook een beetje speciaal te maken.

Nou weet ik dat Halloween hier in Nederland vooral een commercieel feestje is en dat het door de commercie wordt gebruikt om -en ik citeer- “een geschikte aanleiding om de consument tot wat ruimer vertier aan te zetten in de ‘slappe’ periode tussen de zomervakantie en het Sinterklaas-feest.” Aldus de Wikipediapagina over Halloween.

Maar ja, het is wel leuk dat ik me (eindelijk!) heb kunnen verkleden als Donnie Smits, het is niet griezelig of eng zoals het eigenlijk hoort op Halloween maar ja, ik wilde dit a heel lang. Misschien moet ik volgend jaar maar eens als Cyril Hearsay gaan? Of gewoon – om in thema te blijven- als Magere Hein uit de Sims!

Ik heb eigenlijk nog een ding te zeggen!

En dat is…….

Lijk ik op de knuffel? Of niet? Laat het me weten in de ciomments!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ook heb ik vandaag nieuwe muziek in de Sims gezet! Ik ben er maar druk mee! Ook ga ik straks weer verder (om 15.00 uur) met het verhaal van Lucas en Tess!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: