Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb het eigenlijk best wel naar mijn zin bij TriUnity!

Beste lezers,

Voordat TriUnity was opgericht, zat ik op de Werkenrodeschool te Groesbeek. En daar was het, nou ja, niet zo leuk (en zelfs dat is nog een understatement)! Nou ja, de eerste drie jaar waren leuk, toen een jongen de populairste was die een computernerd/anime fan/weeb/weetikveel was, net als ik nu zo’n beetje ben. In die eerste drie jaar heb ik heel veel leuks meegemaakt en bleef het pesten beperkt tot onderling plagen, zoals anoniem dreigmailtjes sturen tijdens informatiekunde of mij inschrijven voor allerlei nieuwsbrieven waardoor ik altijd weer heel veel tijd kwijt was om me daarvan af te melden. Maar het was nog altijd beter dan echt fysiek/verbaal geweld tegen mij gebruiken.

Maar toen……. kwam er op een dag een nieuw meisje in de klas, waarmee ik het eerst goed kon vinden en dacht dat ze de nieuwe Lilli (vriendinntje van de basisschool) kon worden. Man, man, man, wat had ik me daarin vergist. Ze was juist een echt meisjesmeisje, nou is dat niet zo erg, maar ze had ook een heel bepalende persoonlijkheid. Uiteindelijk ging het zelf zo ver dat ze populairder werd dan die computernerdjongen en dat ze voor iedereen ging bepalen welk “high school stereotype” ze moesten volgen, met haar natuurlijk als het populaire meisjesmeisje, en hoe ze haar populariteit kocht? (want die kocht ze, die verdiende ze niet eerlijk) Ze hield illegale feestjes waarop altijd “genoeg lekkers”(lees: alcohol, tabak en drugs) was ! En ik? Ik was de zielige loser waar niemand vrienden mee wilde zijn! Ik was in die tijd zeer ongelukkig en wilde dan ook weg van de Werkenrodeschool, toen had ik behoefte aan iemand zoals Gladion (beter bekend als Joshua) of nog beter, Cyril Hearsay (Een man wie mijn echte vader was en mij alleen te vondeling had gelegd bij mijn ouders om me later op te komen halen en mee te nemen naar zijn penthouse in Rotjeknor). Ik wilde in die tijd dan ook graag naar het westen (de Randstad) of naar een andere school (bij voorkeur een kostschool) om “opnieuw te beginnen”. Gelukkig had ik nog wel de logeergroep, waar ik wel vrienden had. En de afsluitdagen (waar dat bepalende meisje dus niet bij was) die waren goud! Gek hé? Hoe een groep zo kan veranderen als je er 1 iemand uithaalt of bij stopt! Ik heb nooit gesnapt hoe dat werkt! En na het afstuderen van de Werkenrodeschool ben ik naar de oostkust van de VS (waaronder New York City) op vakantie geweest!

Ik op Times Square, helemaal in mijn element!

En toen kwam TriUnity… En ik moet zeggen dat ik me bij TriUnity beter op mijn plek voel dan op de Werkenrodeschool! Leuke mensen die wel waardering hebben voort mijn verhalen, weinig gedoe over voetbal of andere dat soort dingen wat ik op de middelbare wel altijd had, leuke assistentes, en natuurlijk een geweldige sfeer maken het hier perfect!

Daar kwam nog eens bij dat ik in 2019, oktober om precies te zijn, Cyril Hearsay weer had herontdekt, en toen kwamen alle verhalen weer boven. En toen kwam mijn vader een paar maanden later met een krat aan met AL mijn oude tekeningen erin! En toen bedacht ik me….. IK WIL LATER SCHRIJVER WORDEN! Zo gezegd, zo gedaan. Toen ben ik dus met mijn studie boekhouden gestopt en ben ik een cursus creatief schrijven gaan doen, waarvoor ik recentelijk geslaagd ben!

Ik hoop dat TriUnity nog lang mag bestaan en dat ik er nog vele jaren mag blijven om te schrijven, het voelt gewoon een beetje als mijn tweede thuis!

Pfff…. Dat moest er ff uit!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Na de Middelbare school heb ik ook mijn voorliefde voor Nederlandstalige muziek weer teruggekregen, en natuurlijk heb ik in oktober 2020 Als ik jou zie weer teruggevonden, die nu dus in mijn Sims staat, net als allerlei andere (pop)liedjes!

Advertentie

2 gedachten over “Ik heb het eigenlijk best wel naar mijn zin bij TriUnity!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: