Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag eigenlijk wel een lekker dagje!

Beste lezers,

Vanochtend kwam er een vriendin van mijn moeder langs, en die is op moment van schrijven nog steeds niet weg! En dat die vriendin langs kwam vond ik niet erg, want dan kon ik mijn knuffels Tess en Gladion showen! En ze vond ze best leuk alleen Tess vond ze leuker, ik weet zelf niet hoe het komt, maar veel mensen vinden Tess leuker dan haar broer! Misschien is het gewoon hun mening…

Maar ik zat zo veel aandacht op te eisen van mijn moeder en haar vriendin, dat mijn moeder me weg wilde hebben! En toen zag ik ook nog dat ze koffie gingen drinken met wat lekkers erbij, en toen wilde ik ijsthee! Mijn moeder wist me uiteindelijk af te kopen met een ufo-snoepje! En ik kreeg spa rood! Missie toch nog geslaagd (mijn dorst lessen!)

Over die ufo-snoepjes gesproken, die vind ik me toch een partij lekker! En volgens mij zijn ze echt typisch Nederlands, want in andere landen ben ik ze nog nooit tegengekomen (Jij wel? Laat het dan even weten in de comments!) en net zat ik op Reddit een topic te lezen genaamd “Wat is praktisch illegaal om niet te lusten in Nederland?” en ik nomineer dus ufo-snoepjes! En wat jullie? Laat het me weten in de reacties!

Verder heeft mijn moeder boodschappen gedaan, en ik heb haar gevraagd iets lekkers voor de lunch mee te nemen! En dus heeft ze panini’s meegenomen, en ik dacht dat ze weer met broodjes bapao aan zou komen zetten! Niet dat er iets mis is met broodjes bapao hoor. Wist je trouwens dat ik vroeger dacht dat broodjes bapao uit Turkije kwamen, tot ik een keer las op Wikipedia dat het via China naar Indonesië en vervolgens weer naar Nederland is overgewaaid via de Indische keuken.

Verder wil ik vandaag ook nog het boek “De Wraak van het Spruitje” (zie foto hieronder) gaan lezen, en misschien ook nog wel een stukje in het boek wat ik onlangs heb besteld, wat ik gisteren in de post heb gekregen.

Ik hoop dat vandaag een leuke dag wordt!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb ook nog wat concept art van Gladion gevonden! Ik hoop dat jullie m leuk vinden!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: