Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

De familie Kimura in De Sims (en hun vrienden)

Beste lezers,

Gisteren schreef ik al dat ik een nieuw Sims-verhaal aan het bedenken was, en vandaag is de reveal! Willen jullie zien wie ik dit keer heb gemaakt in de Sims?

We beginnen met onze grote vriend en hoofdpersoon Akira Kimura. Akira is een aardige jongen en ook heel erg geliefd bij de mensen, zo was hij terwijl hij op de middelbare school zat een van de populairste jongens uit zijn klas. Akira is gek op J-Pop, Hiphop, gamen en met computers bezig zijn (dat heeft hij van zijn vader) Hij heeft op dit moment een relatie met Aukje van Hees, een collega bij hem op het werk. Ook houdt Akira niet zo van sporten en dat soort dingen (hij is best lui!) Hoe hij vrienden is geworden met Gladion is daarom een raadsel!

Over Gladion gesproken… hier hebben we hem. Hij is de beste vriend van Akira en die twee beleven altijd de gekste avonturen. Gladion lijkt heel erg op Akira, waar hij op een paar punten ontzettend verschilt. Zo houdt Gladion bijvoorbeeld WEL van uitgaan en zo, maar hoeft Akira daar niks van te hebben. Gladion is ook redelijk sportief, maar dat doet hij vooral omdat hij het leuk vindt. Gladion werkt bij een bedrijf, maar eigenlijk droomt hij ervan om de politiek in te gaan. Net als zijn moeder, die nu premier is. Gladion houdt vaan veel muziek, maar er is een zangeres die hij niet kan uitstaan…..

En dat is Aukje van Hees of course. Aukje is een geheim agent, maar tegelijkertijd is ze ook zangeres. Ze heeft ooit twee hitjes gehad, namelijk Wereldbol en Als ik jou zie, die toentertijd geroemd werden. Maar die nu door het publiek worden gezien als “meuk”. Verder is Aukje een erg aardig meisjes, die, naast dat ze voornamelijk typische meisjestrekken vertoont, toch best stoer kan zijn. Ze is hoteldebotel verliefd op Akira, maar dat zien Akira’s ouders niet zo zitten…..

Dit zijn Akira’s ouders: Takuma en Sakura. Ze woonden eerst in een vrij slechte wijk. Dat kwam omdat Takuma een slechte baan had bij een techbedrijf en Sakura haar comedycarrière niet echt top liep. Maar toen begon Sakura op te vallen en Takuma kreeg promotie, en toen kochten ze het zomerhuisje van Takuma’s vader in Katoren, waarna ze het verbouwd hebben om erin te gaan wonen! Ze wonen nu al zo’n tien jaar in Katoren en ze zijn nu getrouwd, want toen ze hun zoon Akira kregen, waren ze nog maar net verloofd. Pas toen ze “Het Zomerhuisje” kochten gingen ze trouwen. En hun huwelijk is nog altijd ijzersterk. Ook al ervaren ze nu ook problemen omdat de vrienden van Akira bij hen ingetrokken zijn en ze willen eigenlijk dat Akira en eigen appartement gaat zoeken in Center City! Als dat maar goed afloopt!

Dus, wat vinden jullie van deze Sims? Ik heb erg mijn best gedaan om backstories te verzinnen voor ze en ik hoop dat jullie veel plezier hebben in het lezen ervan!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb vanmorgen een erg leuke pluche gezien op een webshop, maar ik heb de belofte gedaan dat ik pas eind november weer iets mag kopen! Wat moet ik doen?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: