Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben ongelofelijk verslaafd aan reisprogramma’s

Beste lezers,

Een paar dagen geleden ben ik weer opnieuw begonnen met het kijken naar Reizen Waes en, ik moet zeggen, ik vind het best leuk. Nou heb ik ontdekt dat de NPO ook andere reisprogramma’s in het aanbod heeft en ik kijk er nu een paar. Zo heb ik er een ontdekt over Rusland (van Moskou tot Moermansk), over China (Langs de oevers van de Yangtze) en over Japan (Tokidoki) en er schijnt, na onderzoek op internet, er ook een over Scandinavië te zijn.

Ik vind reisprogramma’s sowieso geweldig omdat je dan naar andere landen kunt kijken vanuit je luie stoel. Perfect voor dagen, waarop je aan het werk bent bij TriUnity, maar je eigenlijk een reis wil maken naar een ander land/op vakantie wilt maar niet kan.

Maar ja, er gaat niets boven echt reizen? En ja, ik ga binnenkort weer een reis maken (een citytrip om precies te zijn) Wil je weten waarheen? Deze reis stond al sinds 2019 op het programma, ik ga namelijk naar Berlijn, helaas niet met die begeleider met wie ik die reis eigenlijk wou maken, maar met mijn ouders! Ik hoop dat het leuk wordt, en dat terwijl het idee voor een reis naar Berlijn eigenlijk begon als een soort “escape” om toch een reis naar het buitenland te hebben in 2020, want eind 2019 hadden mijn ouders al bedacht dat ze in Nederland wilden blijven in 2020 met de vakantie. En toen bedacht ik: “Prima, ik regel mijn eigen reis wel, naar Berlijn!” maar ja, toen kwam COVID-19 en bleek dat “in Nederland blijven” toch eigenlijk wel prima terwijl de hele wereld in een lockdown zat. En toen werd die Berlijn-reis een doel op zich in plaats van een middel. Want het jaar daarna kon ik weer niet naar Berlijn, en dit jaar ook niet, maar dat wordt dus (waarschijnlijk) volgend jaar.

En dat terwijl het eigenlijk was bedoeld als “escape” zodat ik toch naar het buitenland kon. Omdat we de voorgaande jaren ook al naar het buitenland waren geweest! (2019 Italië, 2018 Bonaire, 2017 de USA)

Hier sta ik binnenkort. Mij kun je eenvoudig herkennen. Je ziet : Toerist, toerist, veel te blije jongen met een paar pluches in zijn handen, toerist.

Ik hoop dat ik in Berlijn ook nog even langs de GameStop kan!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik had vandaag geen idee waarover ik een blog moest schrijven, dus deed ik het maar over reizen en reisprogramma’s. Hope you enjoy!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: