Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Waarom 2010 awesome was!

Beste lezers,

Vanmorgen liet ik mijn DeLorean-shirt aan een collega zien en hij zei dat ik hem moest bellen als ik een werkende gevonden had, want hij zou best wel eens in het verleden willen rondneuzen! Toen ik hem vroeg welk verleden zei hij dat hij net als in Back to the Future naar 1955 wilde gaan omdat “de wereld toen nog rustig was.” En toen hij me vroeg waar ik heen wilde gaan zei ik : “2010, natuurlijk!”

Maar wat maakt 2010 nou zo awesome voor mij? Nou, ten eerste had ik een heel coole taxichauffeuze die altijd meeverzon met mijn verhalen over Luc Nefario. En ze betrok ook anderen daarbij. In mijn verhalen was ze namelijk altijd de vrouw van Nefario en dat was een huwelijk met best wel veel ups-en-downs. Ook had ik toen een leuk vriendinnetje genaamd Lilli (waarnaar het zusje van John is vernoemd) die ook altijd meeverzon met de verhalen en dezelfde game speelde als ik, namelijk Rabbids Go Home!

En Rabbids Go Home dat was me toch een game! Zo worden ze niet meer gemaakt tegenwoordig! Die omgeving, het verhaal, de personages, de muziek (die ik recentelijk ook in De Sims heb gezet!)…… Het was allemaal leuk. Helaas had ik ook nog een broertje, en die vond Rabbids Go Home helemaal niks. Omdat het een spel was wat je maar met 1 speler kon doen. Hij speelde dus liever spellen zoals Mario Sports Mix, wat in mijn ogen echt drek was (maar wel populaire drek, las ik later) , maar die je wel met meerdere mensen kon doen. Gelukkig waren er ook leuke multiplayerspellen, zoals Rayman Raving Rabbids 2. En natuurlijk zat ik ook vaak op de PC om Grow Valley te spelen!

En ik was ook best populair in de klas in die tijd! Zo was ik bijvoorbeeld vrienden met een meisje die net als ik van verhalen schrijven hield. Nou waren mijn verhalen wat “stoerder” en haar verhalen wat “meisjesachtiger” toch gaven we elkaar altijd tips en vroeg ze me geregeld om feedback. Een terugkerend personage in die verhalen van haar was Lana de Wit, ja, precies, die, ja! Lana de Wit heb ik later van haar geleend en heb er zelf wat aan zitten sleutelen!

Lana de Wit, in al haar glorie!

Ook heb ik (weliswaar samen met Lilli) in deze tijd Swan bedacht. Waarvan ik nu dus maar liefst 2 pluches heb. (Ja, je leest het goed! 2! Two, dos, deux, due, zwei! Duidelijk genoeg zo?)

Maar wat gebeurt er altijd met leuke dingen? Die eindigen, en deze periode eindige ook. Tegen de tijd dat ik naar de middelbare ging had ik alles uit die tijd ver weggestopt in een donker hoekje in mijn brein en was ik zo’n typische onzekere tiener geworden die alles doet om niet buiten de boot te vallen en populair te zijn. Gelukkig (voor mij) maakte de breuk met mijn ex daar een einde aan en toen begon ik terug te kijken op de tijd tussen half 2009 en midden 2012 als geweldig!

Niet dat ik nu geen leuk leven heb integendeel! Maar hopelijk snappen jullie nu waarom 2010 zo geweldig jaar voor me was!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Morgen komt mijn nichtje koken en ik ga een Japanse schnitzel (ook wel bekend als tonkatsu) maken! Weet je niet wat dat is? Klik de link!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: