Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vanavond komt mijn nichtje koken!

Beste lezers,

Mijn moeder heeft vanmorgen boodschappen gedaan, want…… vanavond komt mijn nichtje, en we gaan koken, dus ze komt niet een avondje met mij chillen of met mij bomen over allerlei zaken tijdens het sporten. Nee we gaan bomen over allerlei zaken tijdens het koken!

En wat gaan we koken? Nou het worden 2(!) gerechten. Namelijk een Russische salade en een tonkatsu (soort Japanse schnitzel). Daar heeft mijn moeder vanmorgen dus boodschappen voor gedaan en die boodschappen waren (volgens haar) kneiterduur. Maar ja, dat is alles tegenwoordig!

Dat betekent niet dat ik vandaag de rest van de dag lui op mijn gat kan zitten! Neenee! Ik moet natuurlijk ook Sims spelen en ik heb net zelfs een nieuw liedje in de Sims gezet en ik wil er vandaag wel meer muziek in hebben! Waaronder In de Schuur van Snelle!

En natuurlijk ben ik ook aan het Simsen! Op dit moment Sims ik met John Swan en zijn vrienden die in een heel duur luxe huis wonen! Een echt huis van de Toekomst! (Zo heet het ook echt!) En ik zit Reddit te lezen!

Ik hoop dat ik het leuk ga hebben vanavond! En ik hoop dat het lekker wordt!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ook ben ik lekker Phineas & Ferb aan het kijken op mijn laptop! Ik vind dat heel leuk, krijg ik een soort nostalgisch gevoel van!

P S.P.S Dit is nou tonkatsu!

Yum yum!
Advertentie

2 gedachten over “Vanavond komt mijn nichtje koken!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: