Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ontmoet Florian!

Beste lezers,

Vandaag ga ik het met jullie hebben over een van mijn knuffels, namelijk Florian. Maar wie is dat nou? In dit blogje krijg je alle antwoorden.

Florian O’Brien is de beste vriend van John Swan. Hij is zo rond de 20 jaar oud en is echt een nerd. Hij houdt van computergames en andere nerd dingen. Maar bijvoorbeeld ook van Sims. Zo bouwt hij graag huizen in de Sims. Ook gaat hij vaak met John en zijn vrienden lekker chillen en vindt hij het ook leuk om met Lucas naar merchandise te kijken, wat hij ook spaart.

Florian heeft 3 zussen, een moeder, en een vader. Met zijn moeder heeft hij geen goede verstandhouding want die moeder wil dat hij zich wat meer gedraagt als een stereotype jongen. Met zijn zussen (en dan vooral Lily) kan hij het wel goed vinden. Met zijn vader heeft hij een hele goede verstandhouding, en dat komt mede omdat die vader altijd druk is in zijn winkel (Wat hij verkoopt weet ik niet! Suggesties? Laat het me weten in de reacties!) en hij daar altijd druk mee is. Maar met zijn vader kan hij het over het algemeen wel goed vinden.

Maar hij heeft een vriend en daar is hij altijd te vinden, en dat is John Swan. John en Florian doen heel veel dingen samen en toen John mensen zocht als huisgenoten toen hij op zichzelf ging wonen, wilde Florian gelijk bij John intrekken. Florian is geboren in San Francisco, maar hij heeft ook in Twente gewoond omdat zijn moeder daar vandaan komt en is toen weer terugverhuisd naar San Francisco en nu woont hij weer met John in Nederland. Ik hoop dat jullie het nog volgen!

Florian heeft natuurlijk ook nog andere vrienden, zoals de kinderen van de familie Lewis en Lucas Hearsay die hij wel eens gezien heeft. Ook al vindt hij Lucas een beetje een opschepper en hij vindt dat Lucas altijd loopt te pochen met zijn spullen. Iets wat Florian liever niet doet. Verder is hij ook vrienden met John’s andere vrienden (Akira, Aukje, enz. )

Florian heeft als baan: journalist bij Yes Way, het blad van Cyril Hearsay. Dat vind hij een best leuk baantje, ook omdat John daar ook werkt en hij en John dus eigenlijk schrijfcollega’s zijn!

Zo, ik hoop dat jullie nu wel genoeg weten over Florian! Ik hoop dat jullie dit een leuk blogje vonden! Moet ik meer van die Simsblogjes schrijven of moet ik meer schrijven over wat ik allemaal meemaak? Laat het weten in de comments

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zat net deze post op Reddit te lezen, en kon me heel erg inleven in een aantal dingen die in de postr genoemd worden! En wat jij, hoor jij meer tot de jongeren of meer tot de ouderen? Laat het me weten in de comments!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: